Jag har nyligen flyttat in i ny lägenhet och håller på att fräscha upp badrummet i väntan på stamrust som förmodligen inte är jättemånga år fram i tiden. Det ''värsta'' i badrummet är våtrumsgolvet som är blått och extremt fult... Min tanke har hela tiden varit att måla golvet, men jag har förstått genom trådar här att det inte alltid blir så bra resultat. Nu letar jag andra alternativ, och har hittat bland annat dekorplast och golvplattor i vinyl, t.ex.:

https://www.clasohlson.com/se/Dekorplast-D-C-Fix/p/41-2033
https://www.clasohlson.com/se/p/40-6098

Är detta något man skulle kunna ha i badrummet? Finns det andra lösningar? Det känns inte värt att byta golvet för flera tusen när allt kommer rivas ut inom ett par år...
 
Finns ju naturligtvis billigare varianter på dekorplast, t.ex. https://www.paxlux.se/dekorplastmetervara/alla-dekorplaster-over-80-cm-bredd/. Där står det ju också ''De är alla vattenavstötande, och för dig med extra höga krav på hållbarhet har vi även fukt & temperaturbeständiga dekorplaster (se märket Infeel, 123 cm bredd)'' men frågan är hur det blir med eventuell fukt under?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.