Elmattes skrev:
Håller med om takkonstruktionen breddar man huset ändras lutningen på taket annars blir det för lågt till tak ..detta medföljer att lb inte kan använda standardtakstolar och då blir priset ett helt annat.....
Just precis vad vår säljare sa till oss när vi frågade om det inte gick att bredda också. Så då nöjde vi oss med att förlänga, vilket ger 144kvm istället för 135...ca 7000kr/kvm. Ganska bra pris om ni frågar mig!
 
Nu har vi varit i Karlskrona och tittat på visningshuset där. Spegelvänt, ryggåstak och målade väggar i hela huset precis som vi vill ha. Kul att se det lite mer så som vi planerar :)
Skriver förhoppningsvis kontrakt på tisdag, ska passa på att utnyttja kökskampanjen de har i juni...
 
Fick höra om erbjudandet när vi var där, skrevs det innan 30 juni fick man tillval för 30k men betala för 10k, var det samma?
 
Z
hos oss är erbjudandet fri el i 3 år... =)
 
Zelmilainen skrev:
hos oss är erbjudandet fri el i 3 år... =)
Nån aning hur mycket det blir i pengar?
 
Z
Hus_Tomten skrev:
Nån aning hur mycket det blir i pengar?
tyvärr inte. det gäller tom årsskiftet. det varierar kanske lite beroende på vilket lbhus man köper. det erbjudandet jag fick hem verkade gälla samtliga hus.
 
De har kökserbjudandet tom 30/6 och elen 2009 ut.
 
eran skrev:
De har kökserbjudandet tom 30/6 och elen 2009 ut.
Vadå för kökserbjudande?
 
Elerbjudandet är på beräknad förbrukning beroende på vilket hus det gäller och det är bara el till varmvatten och uppvärmning ej hushållsel. detta blir på 135:an ca 8000kr / år
kökserbjudandet är som de har skrivits tidigare itråden lägg till extra grejor typ..finare luckor bänkskiva och sådant för 30k betala 10k men då ska man skriva sig för ett lb hus innan månaden är slut men man behöver inte bestämma tillvalen innan dess bara teckna sig för ett hus
 
Vi va och tittade på 135:an i Karlskrona. Tycker om det jätte mycket men vi skulle vilja ha köksö.. Nån som har gjort det eller vet vad det kostar? Eksjöhus Attityd har det som vi vill ha men det e skillnad på priset på husen. Funderar även på att sätta takfönster på ryggåstaket i vardagsrummet.
 
Även Green Edition har det som vi vill ha det. Nån som fått pris på det? Känns som att det är mycket dyrare.
 
Green edition fick vi pris på drygt 2200k tror jag det var.

Vi har fått pris på köksö också, 3 st 60-skåp med lådor, solid och träbänkskiva i valnöt skulle kosta 26900, ingen spis eller ho dock. Men så får man betala 25k i ändringskostnad också, så det blir dyrt. Det man kan göra är ju att köpa grejerna själv och höra med snickaren vad de ska ha för jobbet.
 
Nenneh: Pratade med våran säljare i dag igen och vi behövde inte betala ändringskostnaden på 25k för köksö.

Vi har skrivit kontrakt på tomten och huset skrev vi på tidigare i veckan så nu är det i gång för oss :)
 
Va roligt. :) Grattis.
Skönt att slippa betala de 25k. Men jag har funderat. Du skrev att spisen och ho inte ingick. Men spisen man får i packetet då? Kan dom inte sätta den på köksön?
 
Vi valde bort 135:an och skrev på för ett lyckan funkis med vinkel nu i dagarna. Hoppas det skall bli en trevlig resa att bygga hus! :D
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.