Dags att besluta hur badrummet ska se ut! Kan någon hjälpa mig med ungefärlig extra kostnad för inkaklat badkar jämfört med vanligt badkar? Räkna inte med själva badkaret eller kaklet, utan bara eventuellt övrigt material och arbetet!
 
Kostar ca 4-5000 kronor. Men kolla också på badkar med de nya fronterna, utvecklingen går frammåt och idag är det inte en tråkig plåt utan finns i trä eller högblank vitt. Köpte i helgen badkar och valde vit front slät från westerbergs. Lättare att komma åt under karet med front istället för bara en lucka.
 
2-15 000.

beror på en massa olika grejer, form, förutsättningar, typ av plattor, storlek på badkar, trappor?, övriga krav.

Speca bättre så ska du få en vettig prisbild.
 
Tänkte mig standardinbyggnadskar från Gustavsberg, 1600 långt, inkaklat mot ett hörn (dvs mot två väggar) med en ca 20 cm "kakelhylla" mellan badkaret och de två väggarna. Inga trappor, vitt standardkakel. Läste att det bästa är att skippa golvbrunn eller liknande och montera avloppet ungefär som ett tvättställ med tätt rör. Kommentarer!? Hörde också att man bör kakla väggen innanför innan man kalar in badkaret. Kommentarer på det?!

Havsutsikt: Håller med om att det finns jättesnygga badkarsfronter (har du sett Svedbergs svarta joy?), men tycker de riktigt snygga är väl dyra. Känns trots allt fräscht och hygiensiskt med inkaklat!
 
Att skippa golvbrunn är helt ok om du har golvbrunn i en dusch i samma rum, men helt utan golvbrunn i ett bad/dusch rum är inte ok.
 
Vi har precis ritiv ut ett inkaklat. Det var skitjobbit att göra rent brunnen och det kom in en massa tvålrester bakom som möglade o ....nej. Det var skit helt enkelt. Snyggt men förbannat opraktiskt o svårrengjort. Om man täpper till överallt är det en slutet luftvolym med golvbrunnen som ibland inte e fräch.........inspektionsgallren är ju små o snygga men jobbiga.....
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.