Hej allihop! :)

Ska beställa gatsten från nobleteam i Lund. Företaget kräver 100 % förskott på just gatsten.
Företaget har varit registrerat sedan 2003. Hittar inte mycket om dom på nätet bortsett från deras hemsida. Levereras i tippbil, 20 ton, så jag förstår att dom också känner oro ifall kunden inte skulle betala. Hur hämtar man hem 20 ton tippad gatsten!

Någon som har erfarenheter av företaget??

Tack på förhand d^_^b

Annica
 
Känner till...

Jag har varit där och tittat åtminstonde..
Lokalerna känns ok, de har varor. Vi handlade inte av dem, kommer faktiskt inte ihåg varför.

Jag vet, ingen vidare info..
 
ok, nu vet vi att lokalerna finns på riktigt iallafall :D
Någon annan som vet mer?
 
Två anställda, omsätter 3-4miljoner/år, går varken med förlust eller förefaller göra grova vinster. Ser ok ut på allabolag.se. Men om du ska beställa gatsten därifrån bor du väl inte allt för långt bort, åk dit och gör upp affären på plats.
 
Jag hittade Nobleteam på nätet och känner till företaget. De har levererat måttanpassade tillsågade 28 trappsteg av grå granit med skrovlig yta till vår utetrappa för ca 3 år sen. Vi mailade och bestämde en besök hos de först, fick prover, fick fler prover hemskickade , mycket kundvänligt bemötande, bekvämt och smidig mailkontakt. Vi kom ditt med egen ritning och diskuterade alla detaljer så att det blir rätt, fick goda råd på köpet ang is och halkan :). Vi beställde med hemleverans eftersom det var tonvis med sten på pallar. Allt gick smidigt till och allt stämde - leveransdatum och alla mått.

Det finns ingen stor butik men de har en liten utställning som visar vad dom kan leverera ...allt från finslipade köksbänkar i granit, marmor osv till gatsten, plattor av standard och efter beställd mått. Standardplattor finns på lager i stor urval. Priset var verkligen en fynd då jämfört med närmaste stenfirma som säljer enbart fina köksbänkar och har lyxpriser. Sten kommer från Kina och måttbeställningar tar tid men är man ute i god tid så är det ingen nackdel. Firman tillverkar inget här i Sverige.
Muraren som renoverade vår trappa har efteråt hämtat material hos Nobleteam åt annan kundens räkning - mer reklam behövs ej :).

Vi fick betala 20% i förskott men de sa att de brukar ta mycket mer i förskott i vanliga fall men tydligen bedömde de oss som seriösa köpare ? :). Det verkade att de säljer mest till firmor och hantverkarna direkt.
Ring/ maila och bestäm en tid för besök eftersom det är bara ett kontor med utställning och de har ingen butikspersonal som sitter och väntar på kunder hela dagarna. Deras lager finns i en annan byggnad och de är bara 2 som sköter det hela.
Tror inte dom skickar iväg en lastbil med sten bara efter ett telefonsamtal från ett okänd privat kund utan förskott men är du intresserad och priser är OK så är de värda ett besök.
Vi är mycket nöjda med Nobleteam och vår utetrappa som har klarat den värsta vinterkyla utan skador! Det är ingen fel på granit från Kina fast ibland hör man annat ....
gaia
 
Kan ni inte enas om betalning på plats när bilen kommer? Då slipper du oroa dig för att bli blåst och dem behöver inte tippa förens de har pengarna i handen..

Mvh
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.