Vi byggde garge för 2 år sedan och rev då upp hela vår garageinfart med gång till huset osv.

Nu skall vi göra något åt detta och valet har fallit på stensättning.

Hur i helskotta väljer man hur man skall kombinera? Det finns ju en uppsjö olika plattor och stenar.

Vi har ca 150kvm som skall sättas. Det är ca 12m djup och 14m brett.

På min skiss är grönt gräsmatta. Rött är ett staket med 95*95 stolpar och liggande 45*45 reglar. Vi har tänkt oss i nuläget att ha en gång med Benders Cambridge 4 plattor bred upp till trappan (svart) och sedan ha garageuppfarten 10 plattor bred i Cambridge. Till höger om garageuppfarten och mellan garageuppfarten så har vi tänk oss Benders Stil.

Vid infarten till garageuppfarten skall vi ha 2 stolpar Benders Stolpelement och samma vid ingången till gången upp till huset.

Någon som har tips på hur man skall göra sånt här. det är ju jättesvårt att se framför sig vilka plattor som går ihop med vad. vi har vart på Benders Idépark säkert 5 gånger men blir inte speciellt mycket visare för det.

Dom borde ha ett program likt IKEAs kökplanerare där man kan rita in sitt hus och hela klabbet så man kan få se alltihop i 3D så man "vet" vad man köper.

I nuläget får man ju förlita sig på att man gjort rätt och lägga ut tusentals kronor på en chansning och möjligen att man kan ha lagt några plattor brevid varandra och fått ett humm.

Hjälp med insperationsbilder mottages gladeligen.

Det är det blåringade området jag pratar om förresten =)
 
  • uppfart.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.