Hej!

Vi håller på med lite renovering av hallen... Det har suttit en spaljé längs kanten av trappan tidigare, men den har vi nu tagit bort för att kunna byta tak. I samma veva insåg vi också hur otroligt fult det var tidigare så spaljén kommer inte tillbaks. Men hur gör vi då för att det inte skall vara helt öppet längs med kanten på trappan??? Se bilder nedan.

Hallen är ganska mörk från början, så det är trevligt med en lösning som inte stänger in ljuset. Trappan kommer förmodligen att målas eller något i en ljusare ton är den är nu. Vi har funderat på plexiglas, eller kanske en halvhög vägg, med några reglar som fortsätter uppåt och håller räcket. Alla idéer mottages varmt, så kom igen nu och låt fantasin flöda!!!

/Per
 
  • 067b.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • 070b.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
En enda, kraftig stolpe som matchar den till höger (men förstås inte ända upp till taket) och sedan en ledstång som fästs i väggen. Finns det barn så en undre ledstång för att hindra att någon småtting ramlar ut.
 
Tack för svaren!
Eller om vi orkar kanske en kombination av ovanstående två svar?! Små stolpar som matchar den till höger och en större i samma stil. Lite jobb att få till, men det skulle kanske vara en idé...
Är det någon som har något mer förslag? Mottages varmt!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.