Måste bara gnälla av mig:

Vi beställde marmorskivor att lägga framför och på sidorna av kaminen, ungefär som ett U. Kaminens hörn är fasade. Vi visade yttermåtten på kaminen för stenfirman, diskuterade var skarvarna bäst skulle hamna, och visade också hur vi hade tänkt oss. Stenen skall framför kaminen vara 35 cm djup och på sidorna 30 cm. Vi hämtade stenen idag och när vi kom hem och lade ut den så visade det sig att sidostenarna som har vinklar som passar in i kaminens urfasningar var för trångt sågade i innerkant, inte 445 mm utan 430 mm så att det blir en runt 10 mm glipa till kaminen i innerkant.

Det var inte allt, utan när vi lade ut stenen som skall ligga framför på plats så var den inte kaminens bredd plus 2 gånger 30 cm (sidostenarnas bredd), utan kaminens bredd + 2 gånger 3 cm. Varför tror jag att någon inte klarat av att hantera en miniräknare??
Nästan inga av de viktiga måtten stämmer och det är inte vi som har mätt fel.

Vi skall åka till firman imorgon bitti och reklamera och det kommer säkert att gå bra, men man blir ledsen när man väntar på något fint och det blir såååå feeeeeeel... :'(

Kolla bilden och gråt:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amashusbilder/detail?.dir=6f91&.dnm=6664.jpg&.src=ph

/ama
 
Ja det där ser ju mest ut som nåt slags pussel eller nåt.. :-/ Förstår att ni är besvikna! Lycka till i morrn!
 
Hade ni angett måtten i mm???? Det är ju standard....Ingen ursäkt men kan vara en orsak...Men för jävligt ser det ut iaf....
 
Ja, det hade vi gjort, men stenfirman råkade själva skriva cm, så felet låg helt hos dem (tack och lov).

De skall fixa till det och eftersom vi inte har bråttom med stenen (jobbresor i vägen) så tyckte vi att det var ok till nästa vecka, annars hade de gjort det tills på onsdag.

De har varit väldigt trevliga, verkade väldigt förskräckta över att kunden blev lidande, inget tjafs alls! Nya bilder kommer när ny sten blivit hämtad.

/ama
 
ama skrev:
De har varit väldigt trevliga, verkade väldigt förskräckta över att kunden blev lidande, inget tjafs alls! Nya bilder kommer när ny sten blivit hämtad.

/ama
Underbart att höra, dessa kan du rekommendera vidare! :D
 
Vad skönt att de accepterade att göra nya skivor.

Det blir jätte fint när det blir klart ;)

 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.