Hur går försäljningen till denna gång?.. budgivning.. först till kvarn?.. eller.... Är det redan satta priser??
 
Hola Grannar!

Är det någon som vet om det finns en "öppen vårkase" som vi kan köra vårat ris till? (I närheten av Alsike då såklart :))
 
Kalle: Det är utgångspriser satta på varje tomt, jag tror att spannet låg mellan 950' - 1350' på dom olika tomterna. Sen skickar man in skriftliga anbud/bud på de tomter man är intresserad av.
Dom har tydligen lämnat 2 tomter till nån mäklare att sälja också, kanske för att se om det blir nån skillnad i pris genom att ta det genom mäklare...

Ravenware: Jag vet inte om det är en öppen kase, men det är en kase vid Herrgården nere på Boängsvägen...
 
Är det nån som har koll på någon bra värderingsman?? Skicka ett PM isf..
 
Har ni andra fått någon information om det eventuella deponiområdet utskickat till er?

Enligt uppgift har information skickats ut till boende i alsike bl. a. om ett informationsmöte kl 18.30 den 6/5 i Skolan.

Jag har inte sett till något sådant utskick, och som fastighetsägare och villabyggare i området som eventuellt kommer att påverkas hade jag förväntat mig det.

http://www.byggahus.se/forum/juridik/90647-soptipp-o-bergkross-naera-villaomrade.html
http://www2.unt.se/avd/1,1786,MC=72-AV_ID=717249,00.html
 
T
Jag tänkte det kanske vore bra att kontakta UNT och be de skicka en repporter till informationsmötet på tisdag. Jag ska mejla dem men det är bra att fler mejlar eller ringer. Emailadress till Uppsala Nya Tidnings nyhetstips är:
72018@unt.se Telefon till deras växel: 018-478 00 00

Man kan hänvisa tidningen till följande länk också där finns all information:
http://alsikeknivsta.googlepages.com
 
Oj där var det ord och inga visor. Det hänvisas i inbjudan till mötet till en bifogad konsekvensbeskrivning. Undrar hur den ser ut och varför den inte ligger med på sidan? Det ser iallafall att de vill ha synpunkter från de närboende, vilket låter lovande.
 
Wow, vilken fart det var på namninsamlingen! Heja Heja!
 
Jag antar att herrarna dyker upp på informationsmötet imorgon kväll?
 
Det ser tyvärr mörkare ut för mig! Har hand om min lilla kille just eftersom jag officiellt gått på pappaledighet. En kollega kallade det kanske mera passande för "bygglov" :)
 
Jag kan tyvärr inte heller delta. :( Jag hoppas att ni andra kan stå på er och känna stöd även från oss som inte är där! Och att ni kan skriva en liten snutt om vad som sagts.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.