Och lite smårätter på det :) portal leverar alltid

Tre olika smårätter på bord med drycker, inklusive en burk öl och ett glas juice.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Kramla och 1 till
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
1, 2, 3 - Fanta och rosé? ;)(y)
Barnens äppelmust :)
 
  • Älska
FredrikR
  • Laddar…
En gryta med hemlagad fisksoppa med lax och torsk på en spis.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Fisksoppa med lax & torsk.
Ser tråkig ut men fantastiskt god.
 
  • Gilla
mexitegel och 3 till
  • Laddar…
Blodsoppen
P Pappa1986 skrev:
[bild]
Fisksoppa med lax & torsk.
Ser tråkig ut men fantastiskt god.
Rester från igår.
Jag tycker inte torsk gör sig i en fisksoppa då det inte är så fast i köttet. Smaken är ju där men den trillar gärna sönder vilket drar ner helhetsupplevelse.
 
  • En skål med fisksoppa med bitar av torsk som faller sönder, dill och morötter.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
mexitegel och 2 till
  • Laddar…
ullberg
Ska precis börja förbereda maten så tar fram tillredningsverktyg

Skyddshandskar på träbord, antyder förberedelse för matlagning eller grillning.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Går kanske att ana vad det blir…
 
ullberg ullberg skrev:
Ska precis börja förbereda maten så tar fram tillredningsverktyg

[bild]



Går kanske att ana vad det blir…
Det är inte DOMEX355 va?!
Ser nästan ut som skärskyddshandskarna vi hade ett tag!? :geek:

Jag gissar på skaldjur, med mycket skal?
 
  • Gilla
ullberg
  • Laddar…
ullberg
Hur mycket jag än gillar produkterna så skulle jag inte tugga i mig vare sig DOMEX eller HARDOX, men numret var nära i alla fall - handskarna är Guide 335, mycket riktigt med skärskydd - vet inte om tillräckligt för att öppna ostron men lär ju vara bättre än inget.
Ett bord dukat för förrätt med tända ljus, en flaska champagne, glas och en skål med ostron.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

dagens förrätt - svårt för mig att känna så mycket skillnad på sorterna, tror jag även fortsättningsvis kommer köra gamla vanliga fine de Claire när jag beställer ute på restaurang
 
  • Gilla
  • Älska
Maria T och 2 till
  • Laddar…
Kantarell till lunch, kantarell till middag :)
Stekpanna med frästa gula kantareller på en induktionsspis.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Älska
  • Gilla
mexitegel och 3 till
  • Laddar…
ullberg
Börjar dra ihop sig till varmrätt så nästa redska har åkt fram
En bärbar gasolbrännare på ett köksbänk i förberedelse för matlagning av marulk.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

svårare att gissa så kan avslöja att det blir marulk med dillplugg och brynt smör
 
  • Älska
  • Gilla
fremax och 1 till
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Kantarell till lunch, kantarell till middag :)
[bild]
Svårt att få kantarell-overdose! :love:
 
  • Gilla
Maria T och 2 till
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
Svårt att få kantarell-overdose! :love:
Det är nog omöjligt :)
 
  • Gilla
Blodsoppen och 1 till
  • Laddar…
ullberg ullberg skrev:
Hur mycket jag än gillar produkterna så skulle jag inte tugga i mig vare sig DOMEX eller HARDOX, men numret var nära i alla fall - handskarna är Guide 335, mycket riktigt med skärskydd - vet inte om tillräckligt för att öppna ostron men lär ju vara bättre än inget.
[bild]
dagens förrätt - svårt för mig att känna så mycket skillnad på sorterna, tror jag även fortsättningsvis kommer köra gamla vanliga fine de Claire när jag beställer ute på restaurang
Gosset? Trevligt!
 
ullberg
Såhär blev det, körde fisken till 54 grader och det är sjukt hur marulk ”hårdnar”, det kändes som en slemmig manet innan och var perfekt fast och fin vid servering
Tillagad marulk på tallrik vid 54 grader med rostade potatisar och kryddig sallad, serverad och klart för måltid.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


M munge skrev:
Gosset? Trevligt!
Stämmer och det blir väl ett inlägg i vintråden, jag vet att det är många som prisar Gosset, själv är jag inte övertygad - allt annat än dåligt, rent av bra, men jag vet många andra drycker från den delen av Frankrike som är bättre…
 
  • Gilla
mangeroffe och 5 till
  • Laddar…
Blodsoppen Blodsoppen skrev:
Rester från igår.
Jag tycker inte torsk gör sig i en fisksoppa då det inte är så fast i köttet. Smaken är ju där men den trillar gärna sönder vilket drar ner helhetsupplevelse.
Brukar använda torskrygg och köra den färdig, lägg den i en djup tallrik och sen på med soppan. Då funkar det bra :D
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
Rocastin är nog min favoritost just nu. Så god!

Skiva av vit ost på en skärbräda med kniv och tom marmeladburk.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
Noramasen och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.