timmelstad skrev:
Ett lite alternativare objekt än vanligt...

[länk]

(SÅ MÅNGA FRÅGOR!)
Men på riktigt, 3900000 för en tomt på 386kvm:wow::wow:, huset är ju bara att riva.
 
timmelstad skrev:
Ett lite alternativare objekt än vanligt...

[länk]

(SÅ MÅNGA FRÅGOR!)
3,9 miljoner för detta! :eek:
"Huset har omfattande fukt och mögelskador och mellanbjälklaget har delvis fallit ner. Huset är belamrat med saker och skräp från golv till tak och kan därför varken beträdas eller besiktigas. Visning sker utvändigt och huset säljs med total friskrivning. Enligt beräkning krävs ca 10 containrar för att tömma huset, vilket en köpare får bekosta."
 
Lär inte stanna på 3,9. De flesta med pengar och dålig koll/smak vill bo på Liiiiiidingö ;)
 
Det verkar ligga runt 5-6 miljoner och uppåt i "normalfallen" på gatan.

Jag funderar mest kring hur den som har boendet vägg i vägg tänker... Jag skulle nog vara ganska orolig där.
 
Ojojoj, den som bott där kan inte mått särskild bra. På länge. Ja, bara en tomt kostar ju 4-6 mille på ön. Fast detta var ju ca 350kvm tomt bara... Hoppas det blir en projekttråd på byggahus.se av huset :)
 
Det är ju nu man börjar att förstå politikerna att de är oroliga för en bostadsbubbla, kan ju inte finnas en vettig människa som är villig att betala 4milj för en så pass liten tomt, som dessutom förmodligen har en rätt tråkig detaljplan.
Den som tidigare har bott i huset har nog inte mått speciellt bra, men frågan är hur en köpare mår som är villig att betala dessa pengar, den person är man ju minst lika orolig för.
 
Om jag vore granne till kedjehuset på Lidingö vet jag inte vad jag skulle vara mest orolig för - att det eftersatta underhållet, möglet etc. får effekter även på mitt hus, eller att en ny köpare vill riva huset (sitter väl ihop på NÅGOT sätt med grannhuset eftersom det är ett kedjehus, och det lär väl köras tunga maskiner vid rivning och återuppbyggnad...)
 
...skulle aldrig ta mig för att renovera ett sådant hus. Man skulle ju få gömma en anticimexgubbe i varje garderob för flera årtionden framåt. Huset måste ju rivas ner till regelstommen och sedan saneras därifrån....
 
  • Gilla
Linn Landström
  • Laddar…
Ordet samlare får en helt ny innebörd. Hur mår folk? Det lär bli en byggfirma som köper och blåser allt. Finns mariginal.
 
Det kan ju inte vara på allvar? :O
 
Det är det nog. Finns ju folk som inte hittat ut genom sin egen röra och dött av svält bland soporna. Det är faktiskt nästan humor.
 
MathiasS skrev:
Det är det nog. Finns ju folk som inte hittat ut genom sin egen röra och dött av svält bland soporna. Det är faktiskt nästan humor.
Inte humor,snarare tragik!
 
Men då vill man ju tro att dödsboet tömmer kåken innan den säljs....
 
Ramnemark skrev:
För mig betyder white-trash något helt annat.
En av många definitioner på whiskey tango är väl ändå att de saknar smak?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.