Krilleman
Huset ligger i dvala pga värmen.

Själv sitter jag och svalkar jag mig med ett par kalla Carlsberg nere i danmark på fabriksområdet!

Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi!
 
  • 1406107365442.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
Mikael_L
  • Laddar…
i all denna värme blev det inget läggande av golv i matsalen men en snabb vända på tivoli med en trött,grinig, varm blivande 3-åring var nog så mycket för denna dag
 
Har INTE målat klart huset, så sjukt less på att måla och har massa pill målning kvar, suck
 
  • Gilla
Yrrol
  • Laddar…
Jag har inte dragit tomrör för teknik och larm. I hela köket.
 
Har inte rensat hängrännorna idag heller, inte heller städat garaget.
 
Har inte rensat upp på tomten där ett litet torp stått. Tänkte ha växthus och pallkragar där, men måste rensa isolering, glassplitter, spånskiverester, takpannor och elände först.
 
Tänkte leka vidare med VVS:en nu på eftermiddagen ...men drog på shoppingtur och var social med respektiven istället. Mkt trevligt =)
 
Inte fått klart köket, men hjälpte getingarna att tilläggsisolera två av deras jättebon på utsidan med hjälp av fogspruta. Kappa upp öppning och sätta in dörr får de själva göra från insidan. Fått nog av att bli stucken när jag torkar mig med t-shirt som tagits av eller medan jag balanserar skivor i de halvrivna trapporna.
 
M
Idag har jag inte lagt om taket
 
Har inte fått klart köksväggen..
 
Sambon tyckte jag skulle fortsätta med trallen men....ja jo, hon fattade nog att det var "varmt"
 
Mikael_L
Mikael_L skrev:
Jag har inte målat lite på och satt upp de sista utvändiga smygbräderna, jag har inte heller fixat dörrfoder till badrummet idag, jag har inte ...

Ty jag behövde mest fixa till bakbromsen på bilen lite iom att besiktningen var måttligt imponerad över dess funktion. Jag började lite, hissade åtminstone upp bakdelen på domkraft och tog väck hjulet.
Men sen tog inspirationen helt slut samtidigt som jag inte hittade ett nödvändigt verktyg, så inte ens detta blev gjort idag. :surprised:
Så småningom tog jag upp detta igen. Bytte bromsskiva och belägg och grejade lite. Bl.a med fastrostade styrpinnar och annat gorm som sabbade funktionen. Sen var jag tvungen att försöka reparera handbromsmekanismens autojustering.

Men idag var jag på ombesiktning och kan nu äntligen fortsätta med att strunta i att göra saker på huset. :)
 
Krilleman
Jag har inte målat fördigt och gjort det sista småfixet i badrummet som jag tänkt. Jag tar det imorgon också.

Jag har inte heller börjat skruva/såga på den blivande utebänken. Rejält virke som är tilltänkt för ändamålet är inhandlat, men det har bara tagit sig hit:

P7250114.JPG
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Bänken ska bli lite som denna, men samtidigt lite efter "eget huvud" också. Skönt att kunna ha något som står ute i trädgården för jämnan och lagom tung nog för att inte flyttas i första taget ;)

7068875-origpic-470a25.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Jag hat inte tätat hängrännan ovanför altanen, inte tvättat trät runt köksfönstrena, inte hängt upp fästen i garaget för nya stegen. Idag heller :)
 
Tog inte upp penslarna för att måla det sista under carporten. Åkte söderut och kollade fotboll istället. Halmstad igår och Mjällby-Blåvitt idag.
I morgon är en annan dag...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.