940 678 läst · 12 878 svar
941k läst
12,9k svar
Vad blir det för mat?
Här blev det en riktig fulpizza, men oväntad god måste jag säga!
Libabröd (från frysen)
En klick ketchup på som spreds ut tunt.
Oregano.
Riven ost (från frysen)
Skalade räkor (från frysen)
Strimlad skinka (från frysen)
Oregano igen.
Alltså allt från frysen!
Blev klar på 6-7 min i 225 grader.
Libabröd (från frysen)
En klick ketchup på som spreds ut tunt.
Oregano.
Riven ost (från frysen)
Skalade räkor (från frysen)
Strimlad skinka (från frysen)
Oregano igen.
Alltså allt från frysen!
Blev klar på 6-7 min i 225 grader.
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 183 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 183 inlägg
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 183 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 183 inlägg
En Bussola med andra ord! Om en får tro Google alltså, jag har ätit pizza med räkor och skinka på flera ställen och då kallats Opera. Skumt.Dan1891 skrev:
Libabröd låter ju smart som pizzabotten.
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg