972 412 läst · 13 273 svar
972k läst
13,3k svar
Vad blir det för mat?
Igår blev det tacos på Maya. Inte ofta vi äter ute numera men när vänner hör av sig så hänger man på.
Väldigt gott. Cevichen var riktigt bra, inte bara kall och syrlig som de ofta är.
Tacon med aubergine var mumma med valnötter och granatäpple.
Synd att de bara har en alkoholfri öl. Jag menar, kan man beställa in vin utanför listan så hade man ju önskat lite alternativ på NA.
Taco med biff och aubergine
ceviche på sea bass
Väldigt gott. Cevichen var riktigt bra, inte bara kall och syrlig som de ofta är.
Tacon med aubergine var mumma med valnötter och granatäpple.
Synd att de bara har en alkoholfri öl. Jag menar, kan man beställa in vin utanför listan så hade man ju önskat lite alternativ på NA.
Taco med biff och aubergine
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
ceviche på sea bass
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
ullberg
Verktygstokig
· Stockholm
· 3 884 inlägg
ullberg
Verktygstokig
- Stockholm
- 3 884 inlägg
Körde en fläskytterfilé på grillen till 68 grader. Skulle ha plockat vid 65 men missade lite. Rubbade på morgonen med lite blandade kryddor. Penslade med smör under tiden och körde indirekt, folie på grillgallret och köttet uppe på ett till galler. Blev otroligt saftigt och gott.
Kör med en Weber Connect (typ smart trådlös termometer) och märks att man oftast hamnar jäkligt perfekt på större köttbitar.
Kör med en Weber Connect (typ smart trådlös termometer) och märks att man oftast hamnar jäkligt perfekt på större köttbitar.
Söndagar är svåra att komma på vad vi skall göra, trots veckoplanering.
Men lite frästa morötter, lökar, vitlök med ingefära och masalakrydda som sedan mixades. Tomatkross och creme fraîche med buljongtärning som kokades en stund. Sedan i med bönor, hackade cashewnötter och tärnad mozzarella.
Vi gör det då och då när det är rester hemma.
Men lite frästa morötter, lökar, vitlök med ingefära och masalakrydda som sedan mixades. Tomatkross och creme fraîche med buljongtärning som kokades en stund. Sedan i med bönor, hackade cashewnötter och tärnad mozzarella.
Vi gör det då och då när det är rester hemma.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 18 257 inlägg
Thomas59
Byggveteran
· Stockholms län
· 3 250 inlägg
Thomas59
Byggveteran
- Stockholms län
- 3 250 inlägg
Eller hur. Fantastiskt gott. Utprovat under många år. Brukar ibland slänga in bröddegen i pizzaugnen på eftervärme på förmiddagen. Den håller då fortfarande ca 250-260 grader. Blir perfekt. Pizzadeg som blir över bakas det focaccia och/eller baguetter på. Lite annan deg än bröddegen.
FredrikR skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 257 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 257 inlägg