1 086 114 läst · 10 690 svar
1086k läst
10,7k svar
Saker som vi glömt bort att de har funnits
Gammaldags ängekorv, är den fetare än falukorven?L lob skrev:Tre lokala falukorvar i Jämtland:
Gammaldags Ängekorv(som eg. inte får kallas falu pga fetthalten)
Trångsvikens falukorv
Hedmans från Strömsund
Ny outsider är Ramsele falukorv på Karlströms recept tillv. av Trångsviken.
Alla dessa är att räkna med för korv-konnässören.
Det kan ha varit nån av dessa…..
/LOB- korvkung i Jämtland
Tack för detL lob skrev:Tre lokala falukorvar i Jämtland:
Gammaldags Ängekorv(som eg. inte får kallas falu pga fetthalten)
Trångsvikens falukorv
Hedmans från Strömsund
Ny outsider är Ramsele falukorv på Karlströms recept tillv. av Trångsviken.
Alla dessa är att räkna med för korv-konnässören.
Det kan ha varit nån av dessa…..
/LOB- korvkung i Jämtland
Jag tror mig veta var du kommer ifrån ursprungligen och undrar då om du minns falukorven som tillverkades på det lokala slakteriet nere vid järnvägen? Jag har aldrig ätit godare falukorv!!L lob skrev:Tre lokala falukorvar i Jämtland:
Gammaldags Ängekorv(som eg. inte får kallas falu pga fetthalten)
Trångsvikens falukorv
Hedmans från Strömsund
Ny outsider är Ramsele falukorv på Karlströms recept tillv. av Trångsviken.
Alla dessa är att räkna med för korv-konnässören.
Det kan ha varit nån av dessa…..
/LOB- korvkung i Jämtland
Kanske redan varit uppe i tråden, men kom precis på att pappa med jämna mellanrum ”rundsmörjade” vår vw bubbla från 63 var 500:e mil. Idag är det väl bara de som använder större trädgårdsredskap, lantbrukare och användning entrepenadmaskiner som måste gå runt o rundsmörja.