Tippas skrev:
Sanna: Ja jag har bytat namn för när de gjorde om här på Byggahus så var det någon som tog mitt namn :(

Vi har en höjdskillnad på vår tomt på ca 1m sådärför har vi behövt att fulla upp lite.

Vad spännande med ert hus har ni fått ett inflyttningsdatum??
Vi ska få nycklarna v 36. Hoppas dock på lite tidigare eftersom vi ska göra lite själva (lägga golv, spackla, måla och tapetsera).

Vi har också 1 m höjdskillnad... Vi har fyllt upp mot grannen, så vårt garage ligger 1 m högre än grannens garage bredvid. Har dock inte fått räkningen på gruset än, så vet inte hur mycket det gick åt. Det ingick 100 ton i kontraktet. Hur mycket gick det åt hos er? Vad ingick i kontraktet?

Kunde någon annan sno ens signatur när de uppdatarade forumet?? :eek: Låter ju helknäppt...
 
Vi vet ännu inte hur mycket som kommer gå åt, vi har passat på och fått fyllnadsmassor när det har funnits men eftersom vi nu ska göra en platå för att inte få höjdskillnad mot grannen så måste vi ta bort lite.
 
Nu har vi haft slutbesiktning och den blev godkänd!!! :D Igår blev vi officiellt husägare!!!!

Vi har dock en del arbete kvar att göra själva. Vi ska tapetsera, lägga golv, sätta innerdörrar och lister. Vi hoppas på inflyttning mitten av oktober. Har lägenheten till 31/10, så vi bör ha lite marginal.

Det känns helt overkligt och fantastiskt att vi snart ska flytta dit! Har spenderat hela semestern i sommar plus varje kväll och helg där för att spackla, slipa och väggar och tak. Men nu är målningen klar och det blev jättebra. Vi är supernöjda! :D

Längtar till inflyttningen!:p
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.