TS eller denna trådens ägare har rätt i sak nämligen han har fullgjort och fått bekräftelse på sina åtaganden i och med köpet o köpekontraktet.
Allt tjafsande tekniska diskussioner o hot om rättsliga åtgärder är i praktiken utpressning o försök att utnyttja TS.

Min åsikt är att TS ska kontakta advokat och be denna undersöka om husfirman bedriver utpressning med hot om process. samt att advokaten ska prata med tomtköparen innan denna fars eskalerar.

Alternativet är att sitta lugn i båten o låta husfirman driva tomtköparen i konkurs
 
Thomas59
TS ska inte göra någonting. Inga möten, inga jurister, inget extraarbete. Bara sitta lugnt i båten. Möjligen ta på 3D-brillorna och poppa lite popcorn.
 
  • Gilla
Kromo och 3 till
  • Laddar…
vad hände ???
 
  • Gilla
CandyManX
  • Laddar…
Tyvärr inte den enda tråden där man saknar ett "avslut". Många intressanta frågor som ställs, men inte alltid att det blir besvarat.
Synd :(
 
Skulle vara intressant att veta hur det slutade.

Sen tycker jag att det inte är mer än rätt ifall ts hänger ut hustillverkaren här på forumet. För mig är det riktigt uppenbart att det är hustillverkaren som skulle ha stått för hela kostnaden och arbetet av packningen men de lurade ts att göra jobbet gratis.

Varför skulle de annars varit så drivande? Varför sitter ts som helt oberoende part på möte med hustillverkaren som sålt ett hus till nån helt annan? Varför övertalade hustillverkaren ts att packa upp under det tilltänkta garaget också om det inte var så att det var just hustillverkaren som var ansvarig för att utföra jobbet eftersom de hade helentreprenad?

Ts är alldeles för snäll och tillverkaren har uttnyttjat detta för att få ner egna kostnader. Riktigt svinigt med firmor som utnyttjar sin ställning och drar till med tomma hot om rättstvister för att öka sin vinst.

Hustillverkaren har överfört en del av sina egna kostnader på dig ts, häng ut idioterna!
 
Göran.W
Ja hur gick det.
 
Ni jurister här på forumet, finns det inte någon möjlighet att stämma till tingsrätten i småmål eller kanske föra en grupptalan mot folk som startar intressanta trådar och inte följer upp?

Det måste bli ett stopp på detta nu! Det kan inte vara ok att leka med folks känslor på det här viset.
 
  • Gilla
nochl och 3 till
  • Laddar…
@Glad_Amatör2 Snubblade just på den här tråden och blev givetvis nyfiken: hur gick det?
 
Är också nyfiken på hur det gick. Tänkte att TS avlidit sedan sitt senaste inlägg men ser att han nyligen varit on line. Möjligen har han tungt vägande skäl till att inte återkomma i tråden. Dock tråkigt att inte få veta hur det slutade då tråden var intressant att följa.
 
Redigerat:
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.