E
Skrivet av: Åsa

Filma eller inte och lagligt eller inte har diskuterats flitigt i tråden hittills...

Jag är nyfiken på vad filmen visade - fuskade de med utförandet och/eller faktureringen eller hur var det med den saken?
Man kan ju bara gissa att filmen var till entreprenörens nackdel eftersom byggherren blev anmäld för att ha filmat?
 
E
Skrivet av: LasseVbg

"Dessa valde då att polisanmäla händelsen och misstänks nu, enligt Trelleborgs Allehanda, för ofredande samt för brott mot lagen om allmän kameraövervakning."

Tänk att anmäla ngt och själv då bli misstänkt...måste vara jobbigt.
 
E
Skrivet av: Johan

Är själv byggare och råkade ut för exakt samma sak på en av våra arbetsplatser
men då att vi själva hittade kameran under arbetet. Måste såga att det var en riktigt obehaglig upplevelse men då gjordes ingen polis anmälan utan jag "råkade" tappa en hammare på den så den gick i bitar. Kunden har än idag inte anmärkt på det.

Det är synd att alla vi byggare blir betraktade som fuskbyggare bara för att det finns rötägg. Borde inte alla byggherrar lära sig att ta ordentliga referenser snart så att de oseriösa gallras ut?

Mvh Johan
 
E
Skrivet av: Sandis

Ja alla behöver en hantverkare men ingen vill betala.Alla behöver en doktor, tandläkare och alla betalar. vi hantverkare av rang kostar pengar p.g.a av alla dessa övervakare, kontors vetare.Det skall vara heta arbeten,vatten säker,kvalitets säkringar,miljöplan m.m. När dessa upptäcker att det blir dyrare att ta in hantverkare med certifikat, så hittar man billiga bra( hantverkare) på andra sidan östersjön, då kan det bli hur som helst ,kanske felvända dörr handtag
 
E
Skrivet av: Storebror

Den unikt mänskliga förmågan att tänka framåt och planera för framtiden...
DET ska vara var persons rätt att välja om man önskar vara i miljöer som filmas!!!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.