Stämmer ganska väl...
Har varit utanför (en bit ifrån) flera gånger genom åren och porla är ett riktigt understatement.
Blir nog en nattapinkning eller två, om man sover där... :)
 
Martin_B
DeEss skrev:
Passar på att slänga med detta objekt också - faktiskt inte jättelångt från förra bidraget.

[länk]

Grymt fint och vad jag minns har nuvarande ägare(?) lagt en hel del pengar på att renovera upp.

edit: Jo, det hade han... :)
[länk]

Nyrenoverat och så få bilder??? Är de inte kloka? Lite fler bilder hade de ju kunnat slänga in, samt lite planlösningar osv.
 
MB77 skrev:
Tror att detta har varit med tidigare i denna tråd, med visst platsar det. Ett helt galet hus, med ägare som har otroligt dålig smak :wow:
Åh jag blev helt kär!! Så himla tokhäftigt, skulle kunna flytta in rakt av med möbler, pryttlar och allt! Det finns köpare för de mest knasiga husen tror jag, det gäller bara att hitta nån med precis samma knäppa smak. För nån som egentligen aldrig inrett sitt hem är det rena drömmen att se nåt speciellt som jag gillar, kanske dags att köpa lite kristallkronor och måla badrummet turkost...jaaaa!

Jag har roat mig med att kolla igenom inspirationssidorna på hemnet men gu vad aptråkigt! 9 av 10 rum är vita med i bästa fall en färgrik matta eller nåt. Och var har alla gröna växter tagit vägen i inredningen? Förr om åren var det alltid häftiga gröna växter i inredningen men till och med det har rensats bort verkar det som, på sin höjd en liten oförsynt blomma i fönstret men det är knappt.


Helene
 
Ingenjören skrev:
Det var .... annorlunda...!

Gillar mäklaren beskrivning av det intilliggande fallet:
"Det finns också ett charmerande litet vattenfall från sjön strax bredvid lägenheten
varifrån man kan höra ett lugnande porlande."
Av bilden att döma tror jag på lite högre ljudnivå än "porlande" :rolleyes:

[bild]
Har själv sommarstugan ca 5 meter från en liten kraftverksdamm, kände igen mig lite i det där! Ibland porlar det .. ibland dånar det mer som Niagara. Trevligt att bo nära vattnet.. ljudet kan vissa säkert uppfatta som störande, men till slut så hör man det inte. Betydligt mindre irriterande än att bo för nära en trafikerad väg t.ex.
 
Vi bor precis bredvid en mindre fors. En gammal kvarn har stått där. Här är ljudet konstant, eftersom det släpps ut lika mycket vatten hela tiden.
Men vi tycker ljudet är trevligt, lite rogivande. Vill man slippa höra det behöver man bara gå runt huset så försvinner det helt.. :)

ps. synd att man inte kan lägga in film, då kunde ni fått höra hur det låter.. :) ds.
 
  • bild.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Coolt, snyggt, vågat eller bara pråligt och fult? Lyckligtvis delar inte alla samma smak. Det här objektet är väl så långt ifrån skandinavisk minimalism man kan komma, Christina Aguileras och tidigare Ozzy Osbournes hus i Beverly Hills: http://513doheny.com/property-description/

Jag diggar vissa av mattorna och lamporna samt väggmålningen i barnrummet, resten av den antagligen svindyra inredningen kan hon behålla.
 
kjonsson skrev:
Coolt, snyggt, vågat eller bara pråligt och fult? Lyckligtvis delar inte alla samma smak. Det här objektet är väl så långt ifrån skandinavisk minimalism man kan komma, Christina Aguileras och tidigare Ozzy Osbournes hus i Beverly Hills: [länk]

Jag diggar vissa av mattorna och lamporna samt väggmålningen i barnrummet, resten av den antagligen svindyra inredningen kan hon behålla.
Fina dörrar, cool pool. Men resten, toppar listan i den här tråden! Så där kan man väl inte bo? Fick jag bo där gratis skulle jag tacka nej.....


---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=59.370543,18.134429
 
Larsa skrev:
Fina dörrar, cool pool. Men resten, toppar listan i den här tråden! Så där kan man väl inte bo? Fick jag bo där gratis skulle jag tacka nej.....


---
I am here: [länk]
Du kunde ju alltid flytta in och sedan sälja för utgångspriset 90 miljoner SEK :x
 
Martin_B
Ser för jävligt ut rent ut sagt... en fruktansvärd blandning av ALLT. :D

Det snurrar ju i huvudet på en bara efter att ha tittat på några bilder... snacka om stressig miljö :)
 
Doheney Road löper parallellt med Sunset Boulevard, som gett namn åt en film från 1950. Du har kanske sett den. Och visst vore den här kåken som klippt och skuren som inspelningsplats ... http://www.culturevulture.net/Movies/images/sunsetblvd1.jpg ;)

Där området idag ligger låg för knappt 100 år sedan en stor ranch, ägd av oljebaronen Edward L Doheney. Den exploaterades snabbt under de riktigt pösiga åren runt ljudfilmens genombrott. Tro det eller ej, men de flesta villorna här är underkastade strikt kulturskydd. Det kan ta flera år att förhandla fram bygglov för fasadändring! Beverly Hills lokala politiker är nämligen mycket angelägna om att bevara villakaraktären, eftersom just detta är en förutsättning för en mycket stor besöksnäring. Men trycket är hårt Och de höga priserna bygger på en förhoppning om framtida exploatering och lov att riva de "små stugor" som idag belamrar marken.
 
Daniel78 skrev:
Det hade ju varit smidigt att inte behöva leta fram iläggs-skivor och extra stolar till köksbordet när det kommer besök:

[länk]

Och lägenheten kostar inte ens 400 miljoner så det är ett riktigt kap.
Måste varit en rejält inkontinent fan som ägt stället innan, 10 badrum på 8 sovrum, det är alltid nära till en toa i varje fall..!! d^_^b
 
tompaah7503 skrev:
Måste varit en rejält inkontinent fan som ägt stället innan, 10 badrum på 8 sovrum, det är alltid nära till en toa i varje fall..!! d^_^b
Det behövs nog om man fyller upp det "matbordet" med gäster :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.