svar: 1. DIY

Jag och mina vänner ska renovera ett hus. Så detta skulle vara perfekt och använda till hela huset när man skruvar upp saker på väggen :D

bloodsband@live.se
 
D
1. DIY

Dax att byta fasad på kuporna på huset och att spika känns så gammeldags. Efter det blir det över 100m2 trädäck som skall skruvas. En bra maskin hade gjort detta arbetet så mycket trevligare
 
1. DIY

Min man han kan...men inte än. Med rätt DIY-utrustning kanske han själv kan sätta in den där dörren som saknas. Skruva i lådfronterna som ramlar ner och inte minst göra klart ALLT han påbörjat. En skruvdragare al inklusive skulle onekligen hjälpa till mycket på vägen. Om inte, så skulle jag själv fixat allt då!
 
Svar: 1 DIY

Man kan aldrig ha en skruvdragare förmycket
 
nikasp
Svar nr 1. Köpt både hus och torp och skulle verkligen behöva två skruvdragare för att öka farten på renoveringsjobben och även att säkert ha minst en maskin på vardera stället. Dottern fyllde precis ett år och vi väntar syskon mot slutet av året så hoppas hinna mycket i vår och sommar!
 
Svar 1 DIY
Jag har precis köpt mitt första hus och kommer flytta in där om en månad. Har inte mycket verktyg hemma då jag bott i en litten etta innan. Så denna skruvdragare/borr hade jag behövt när jag ska renovera köket och fixa i mitt nya hem :)
 
Svar: DIY

Renoverar en villa från 1967. Då mina gamla skruvdragare gick sönder - har jag lånat skruvdragare från bekanta som hjälpt till. Men det är långt ifrån en bra lösning - då dom ibland behöver sina verktyg själva.

Kommande projekt är köksrenovering och fasadbyte.

Ett skruvdragar-paket från Bosch med medföljande förvaringsväska och tillbehör skulle skapa ordning och bidra till ökad motivation.
 
Svar: 1. DIY

Har tidigare klarat mig länge med min Schweizisk armekniv när jag bodde i lägenhet, men har insett att det behövs riktiga verktyg när man nu bor i en villa.
 
Svar är nummer 1

Efter flera projekt som har varit nödvändiga i huset så är det dags för ett projekt som bara är roligt. En inbyggd dator i ett skrivbord som kommer utmana kreativiteten.
 
Rätt svar: DIY

Vi ska bygga ett plank, högt och långt. Så vi slipper beskåda grannens fillifjonk. När kommunen sagt sitt vi förhoppningsvis kommer igång, för den där fillifjonken är alltid på språng!
 
Svar DIY (Do It Yourself)
Absolut ett måste i husvagnen. Jag behöver en sådan här i husvagnen.
* Med min stödbenshylsa slipper jag handjaga stödbenen.
* Med en kroknyckel skruvar jag i och ur tältpinnar när marken är hård.
* Med borrarna och bitsen fixar jag reparationer och installationer i vagnen och bilen när jag campar.
* Skruvar och pluggar för allehanda behov.
* Vikten är viktig, endast 1,55Kg. Det belastar inte lastvikten närmvärt.
* Allt detta i en behändig väska att ha med sig i vagnen.
 
Svar 1, DIY

Min familj vill bli grönare! Dessutom ska vi rusta upp en gammal lekstuga så fort värmen kommer så en bra skruvdragare vore toppen!
 
DIY
Jag ska bygga ett nytt trädäck på ca90m2 och skulle behöva hjälp av en skruvdragare!
 
DIY. Ska snart påbörja ett bygge av ett hönshus och eftersom den enda "skruvdragaren" jag har är en sladddriven så skulle en trådlös göra jobbet mycket enklare.
 
Rätt svar: DIY

Bygga friggebod är det självklara valet,
för händig man med lite utrymme på 2000-talet!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.