947 465 läst · 12 955 svar
947k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
öl koka och servera med pressad potatis..C cpalm skrev:
Är den inte allt för salt så blir den fin rimmad som rumpstek.
rostade rotfrukter..
En slungad bea, eller ölsky.
Eller rödvinssås
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Ah de 2 gråstenarna..Mikael_L skrev:
många som tillagar dessa förlänge...
eller kokar sönder dem...
Är de igenom... Så kan man slå ihjäl någon med dem..
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Har vart och jobbat i många restauranger genom åren och de flesta är väldigt snuskiga i köken framförallt flottiga..Alfredo skrev:
Allt är fett.
Det vidrigaste jag sett var för 15 år sedan ca på den numer stänga mongoliska restaurangen Bamboo i Göteborg..
Kommer inte ihåg varför för vi gjorde inget jobb på restaurangen utan på våningen ovanför men vi var tvugna att gå igenom deras kök flera gånger.
Hur som helst..
Det låg råa kycklingar i en jättehög i hörnet på ett bord flera hade ramlat ner på golvet och dessa plockade de glada kockarna bara upp och lagade till medans alla gick omkring med ytterskor på sig där inne.
Åt aldrig mer där igen.
Var med på ett byggprojekt där vi skulle bygga om i köket på en restaurang i Lund. Bland annat skulle stekbordet flyttas.
Efter demontering, när gubbarna började städa av golvet, hittade de en gaffel i lagret med fett under stekbordet.
Efter demontering, när gubbarna började städa av golvet, hittade de en gaffel i lagret med fett under stekbordet.