111 250 läst · 1 226 svar
111k läst
1,2k svar
Gottetråden!
Min dotter får jag i regel muta med efterrätt om hon ska äta ens en hel slice (utan kant).. Fisk, sås och potatis går alltid ner, fast favoritmaten är blodpudding eller mammas kikärtsgrytafgo skrev:
Men eftersom detta är gottetråden:
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Jag och dottern delar alltid en pizza. Dvs jag får fyllningen, hon tar botten.Violina skrev:
richardtenggren
Ingen-gör
· Norrlandet
· 6 578 inlägg
richardtenggren
Ingen-gör
- Norrlandet
- 6 578 inlägg
Tyvärr inte, men den är ju från min hemort!fgo skrev:
Ska finnas här på Maxi i alla fall
hehe, bara några dagar kvar (såg bättre ut nu!)FredrikR skrev:Hmm, ja när det ändå låg deg i kylen och jag skulle ensam se till att barnen fick i sig kvällsmat var det väl lika bra att fortsätta på inslagen, halvkrokig väg..
Fullt ös på ugn, varmluftsgrill 300°C, lät den uppochner vända ugnsplåten förnärmas i runt 10min.
[bild]
[bild]
[bild]
[bild]
[bild]
3,5min lite drygt, och allt detta medans Bärra ligger mitt på golvet och gör sig gullig för att ev få smaka en munsbit.
Hur blev då pizzorna? Lite mindre "crust" i botten första hade kunnat vara in 30s till. Men överlag helt godkänt. 2a egna bakat och egengjord deg och inte pizzakit från Ica räknas...
Barnen kom på båda två att mascarpone inte alls var dumt, dock skulle man haft chili på för hettan.
Favoritpizzan för mig på lokal är Salame Diavolo, salami, röd chili och mascarpone, med tomatsås i botten. Avnjuts på restaurang Basta Italian som börjar dyka lite varstans i mellansverige.
Nu lovar jag att det inte blir pizzabak igen förrän tidigast till helgen
Fisk på pizza funkar! Skulle dock skippa potatisen..fgo skrev:
Det går att få ok pizza i ugnen om man har en rejäl sten och gräddar den högst upp på 300 grader. Men det går lixom inte att jämföra med resultatet i pizzaugnen.
Vi har använt vår Ooni Pro i ett par år nu och har kört med både ved och gas med mycket gott resultat. Gas är ju helt klart smidigast och jag känner ärligt talat ingen större skillnad i smak. Men vid ett par tillfällen har vi tagit med ugnen till föräldrar och släkt och då har det varit smidigt med vedeldning. Vi är helnöjda!
Vi har använt vår Ooni Pro i ett par år nu och har kört med både ved och gas med mycket gott resultat. Gas är ju helt klart smidigast och jag känner ärligt talat ingen större skillnad i smak. Men vid ett par tillfällen har vi tagit med ugnen till föräldrar och släkt och då har det varit smidigt med vedeldning. Vi är helnöjda!
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder