Svar 1: DIY

Har haft en likadan tidigare och var jättenöjd med den! Var den är idag vet jag inte. Antingen försvunnit i en flytt eller så har den fått fötter. Skulle passa perfekt nu till vårens och sommarens projekt. Måste bla hinna med ett altanbygge och en ny bod, samtidigt som dottern vill ha en sandlåda. 😊
 
Svaret är nr1, DIY, do it yourself!
Råkade visst köpa ett gammalt hus som nu ska renoveras....
Trodde inte det var riktigt så mycket arbete.
En skruvdragare hade varit perfekt för detta, nu använder jag en sladdborrmaskin med bits i, men det går sådär.
Boschs verktyg är ju kända för att vara en av de absolut bästa kvaliteten! IMG_0608.JPG IMG_0609.JPG IMG_0630.JPG IMG_0635.JPG IMG_0650.JPG IMG_0660.JPG IMG_0658.JPG
 
hsd
Svar 1, DIY
Det skulle vara perfekt med en sådan väska ,att ha inne i huset för allehanda skruv å borrjobb som annars resulterar i promenad till garaget och sökande efter rätt skruv /bits/borr, snygg väska dessutom
 
Första svaret är: 1, DIY.

Jag och min sambo har precis köpt hus och är i stor behov av verktyg. Men. Det första jag kommer att göra är en pall/förvaring/sittplatser. Ett ställe att sortera lego på men som man när man har plockat undan kan lägga upp benen på och framför allt, när man bygger med legot kan man nyttja delar av pallen att sitta på. Vet precis hur den ska se ut. Har tidigare byggt både säng och tv-bänk, men då med mina föräldrars verktyg. Nu vill jag bygga i vårt nya hobbyrum med våra egna verktyg!
 
1. Svar: DIY
Vi har byggt ett nytt utedass vid sommarstugan. Mitt sommarprojekt är att fixa innerväggar och golv. Jag vill göra dasset till en AHA-upplevelse. En kraftfull skruvdragare skulle vara till god hjälp.
 
Svar: 1. DIY

Detta paket är precis det man behöver när man bor i ett hus där projekten aldrig tar slut.
 
Svaret är DIY vilket jag (efter att ha googlat) vet att det betyder ”do it yourself”! Men så passande, det är ju den kategorin jag hör till! Jag behöver den här vinsten mer än vad jag behöver min insulinpump och den skulle underlätta mitt liv mer än min blodsockermätare! Ja, ni hör ju hur livsavgörande den här vinsten skulle vara. Hade jag haft ett arbete (jag arbetar som konstnär) som gav lika mycket pengar som glädje så hade jag såklart köpt mig en egen redan för flera år sedan, för nog har jag jobb åt den varje dag. Dels skulle den användas flitigt i mitt arbete som konstnär där den skulle hjälpa mig med bakgrundsarbetet som ingen sen ser, själva konstverken men framförallt arbetet med kulisser till den leranimation jag och min kollega ska arbeta med till hösten. Den skulle vinna tid åt oss och den skulle rädda oss från att bli galna genom att behöva skruva varje liten skruv för hand. Men även utanför mitt konstnärsarbete så skulle den användas flitigt då det är väldigt mycket som ska byggas och lagas här hemma nu till sommaren. Ett staket ska upp runt tomten så att hunden inte smiter, en helt ny uteplats ska upp då den förra inte överlevde förra sommaren och en agilitybana ska snickras ihop till hunden. Men kanske viktigast av allt ändå, jag har lovat att snickra ihop en gunghäst till min brorson! Så jag avslutar med dessa ord: PRETTY PLEASE WITH A CHERRY ON TOP!
 
1. DIY. Jag ska snart bygga en altan på 100kvm och även hjälpa en kompis att bygga en altan. Så då vore det bra med en riktig skruvdragare. 😊
 
Svar 1
Nu när våren är här så kommer alla projekt som man inte gjorde förra året , blomlådor fågelholkar altan räcke .
Med bra verktyg så blir jobben roligare och går enklare så en sådan skruvmaskin skulle passa mig perfekt .
 
Orientexpressen
1. DIY
2. Min bror lånade båda mina skruvdragare för att fixa i huset som vi äger tillsammans med våran mamma. När han ändå var där samlande han samtidigt ihop lite skräp som skulle till sopstationen. När han kommer hem upptäcker han att han hade slängt påsen med laddarna till skruvdragarna istället för soporna.
Så nu har 2 skruvdragare, men utan laddare. Jag skulle bli sjukt glad om jag vann Bosch skruvdragare med alla härliga tillbehör.
Ps. Jag gillar fortfarande min bror lika mycket som innan fadäsen. Ds.
 
DIY...Håller på med allt möjligt i mitt lilla hus, från enklare renovering till hobbyprojekt, skulle passa mej perfekt.
 
Svar på frågan: DIY

Motivering: Flyttade till hus förra sommaren och projekten flödar! Ombyggnation av en walking-closet till barnrum, utbyte av innerdörrar, ombyggnation ute i garaget och ny trapp! Denna sats skulle möjliggöra och underlätta våra projekt enormt!

Håller tummarna!
 
Målgruppen är DIY! Och anledningen till min önskan är att jag är smått desperat! Sambon började renovera barnens sovrum för ca 4 månader sen och det innebär att deras rum revs ur och de fick dela rum, och säng, med oss. De är snart sex år (tvillingar) och inte så små och nätta längre och det börjar kännas som om jag inte ens minns hur det är att sova i egen säng. Skruvdragarens batteri är så gott som helt slut och han hinner knappt börja innan det är dags att ladda den igen! Så snälla snälla ni, hjälp mig att få ett slut på min ständiga sömnbrist!
 
Rätt svar: 1 DIY

Denna vinst är precis vad jag behöver! Jag har precis köpt ett nytt hus till mig och min familj, och både det nya huset måste renoveras samtidigt som det gamla huset måste renoveras innan försäljning. Så skruvdragaren skulle verkligen få göra skäl för sitt namn och skruva tills den blir snurrig! :)
 
Det gick inte att editera mitt tidigare inlägg #46, så jag "skruvar" in en citering med tillägg (y)

Rätt svar; 1. DIY

Med ett plums råkade grabben tappa vår förra skruvdragare rätt ner i bäcken.
Med tillgång till en Bosch PSR 18 LI2 Compact slipper jag stå rådlös och klia mig i häcken i brist på en stabil skruvdragare nu när de många projekten står på kö. Närmast ska den nya hönsgåden byggas, tätt följt av hönshus och därefter ett planerat uterum.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.