Vinn kraftfull batteridriven trimmer

trimmer.jpg

De batteridrivna trädgårdsmaskinerna blir allt kraftfullare, och trimmern ST1210E är inget undantag. Batterispecialisten EGO Power + har utrustat den här maskinen med ett 56V litiumionbatteri som säkerställer både kraft och god livslängd.

Nu har du, tack vare Flex Scandinavia, chans att vinna både ST1210E och tillhörande batteri och laddare, så att du kan starta våren med en välstädad trädgård. Har du vägarna förbi Stockholmsmässan Älvsjö 21-25 april har du även chansen att prova på alla verktyg på mässan Nordiska Trädgårdar.

Totalt värde cirka: 2 800 kronor

Så här tävlar du:

Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du borde vinna.

Fråga: Vad har ST1210E för skärbredd?

1. 15
X. 25
2. 30

Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 22 april.

OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten skickas till vinnaren direkt från Flex Scandinavia. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

Vi tackar Flex Scandinavia för att de sponsrar den här tävlingen.
 
  • Gilla
Lär mig gärna och 1 till
  • Laddar…
Rätt svar är 2. 30.
Vi har en tomt på 1700m2 som tistlar och sly älskar mer än vad jag gör! En röjsåg skulle göra väldigt gott på vår tomt.
 
Rätt svar är 2: 30

Vi har en väldigt långsmal trädgård så det går åt väldigt lång sladd för att kunna använda en el-trimmer. Batteridrift vore underbart!
 
Svar: 2.

Som nybliven stugägare saknar jag nästan allt som hör trädgården till. Tomten gränsar till både åkerdiken och till skog. Det finns många ytor som behöver ansas av en kraftfull trimmer.
 
Rätt svar är 2: 30

Har buskar och en gräs vall som behöver trimmas årligen, har även en sommarstuga där denna pryl hade behövts.
 
Rätt svar är 2.

Jag har försökt vara en trevlig granne med minimala ljud- och avgasutsläpp, och skaffat eldriven (med sladd) gräsklippare och trimmer. Tyvärr får sladdbråket en att undra om man gjorde det rätta beslutet. En batteridriven trimmer skulle sänka blodtrycket något, och låta oss parallellisera arbetet bättre, då vi kan arbeta samtidigt utan att bråka om samma förlängningssladd.
 
Rätt svar är 2: 30

För att jag inte äger en trimmer, och att klippa kanter med sax låter sig bara inte göras.
 
Svar: 2, 30cm

Trädgården har inte varit prioriterad efter att vi flyttat till lite av ett renoveringsobjekt.

Den här trimmern skulle garanterat hjälpa till att få lite mysigt ute nu till sommaren :)
 
Svar: 2, 30 cm

Jag skulle få sååå många pluspoäng hos min fru om jag skippar de bensindrivna maskinerna hemma.
Så istället för att själv vara ett ego, så tänker jag på min fru och önskar en EGO... :)
 
Rätt svar: 2, 30 cm

Oavsett om vinsten är en BC1500E som visas på bilden eller en ST1210E som nämns i texten så använder jag mer än gärna en sådan i vår trädgård. För idag har vi en trogen gammal tvåtaktare för att trimma gräskanterna som robotklipparen lämnar. Det känns lika bökigt och löjligt varje gång. Dels att lägga flera minuter på att slita igång den gamle skorven och dels att sedan vrålande gå runt gräsmattan för att snoppa av de ensliga små grässtråna. Och trots sin storlek och ljudstyrka är den för klen för att hantera det lite längre ogräset bakom garaget.
 
2. 300mm
Skulle vara bra med en el trimmer i bostadsområdet både tystare och snabbare att ta fram / ställa undan än den äldre generationens bränsledrivna
 
Svaret är 2 dvs 30.

Skulle sitta fint som utökning av husets maskinpark. Sladdlöst är alltid att föredra!
 
Rätt svar är 2, 30cm
Med en stor tomt som gränsar till en hage med grannens spattiga hästar så vore en batteridriven trimmer optimalt! Grannens hästar får tuppjuck varje gång jag drar igång min gamla bensindrivna röjsåg och måste flyttas till en annan hage för att inte forsera stängslet :cool:
 
Rätt svar är 2: 30

Vi har precis köpt ett nytt hus som ligger på landet med ca 6500kvm och det skulle vara perfekt med en som vi kan använda för att snygga till trädgården när vi flyttar in till sommaren.
 
2. 300mm

Med 20 000 kvm vattensjuk "gräsmatta" (läs puckelpist) full av fornlämningar så jag inte heller får släta till och gräva som jag vill, så skulle en batteridriven trimmer underlätta enormt eftersom det inte går att klippa där med gräsklipparen innan den torkat upp varpå gräset börjat närma sig ankelhöjd.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.