947 891 läst · 12 959 svar
948k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Vi gjorde ett Morbergrecept en gång som vi tyckte blev gott: https://www.koket.se/pasta-salsiccia-classiconino skrev:
Kanske kan vara något att inspireras av.. om inte annat
Sedan (oavsett recept) så kan man ju sakna något man vill ha.. som du och vitlöken.. mer vitlök kanske? lite mer "stekt" ? (eller mindre...) .. svårt ibland och sätta fingret på vad som saknas..
Ser gott ut även om nu sista "touchen" saknades! 👍😊
Dagens middag blev:
Lammfärsspett (fast avdragna..) med lite fetaost och soltorkade tomater i.. kokt färskpotatis.. chili & tomatröra, tsatsiki och sallad (hade nån minitortilla på sidan av för att skopa upp lite röra med!)
Lammfärsspett (fast avdragna..) med lite fetaost och soltorkade tomater i.. kokt färskpotatis.. chili & tomatröra, tsatsiki och sallad (hade nån minitortilla på sidan av för att skopa upp lite röra med!)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Jo är inte så konstnärlig av mig 😄Snigla skrev:Vi gjorde ett Morbergrecept en gång som vi tyckte blev gott: [länk]
Kanske kan vara något att inspireras av.. om inte annat
Sedan (oavsett recept) så kan man ju sakna något man vill ha.. som du och vitlöken.. mer vitlök kanske? lite mer "stekt" ? (eller mindre...) .. svårt ibland och sätta fingret på vad som saknas..
Ser gott ut även om nu sista "touchen" saknades! 👍😊
Nja är inte riktigt mer vitlök som saknas utan mer stinget av den, svårt förklara 😬🙂
Jag hoppas du förstod att jag menade "touchen" i form av vitlöken.. inte utseende på maten på något vis (blev lite orolig nu när du sa att du inte var så konstnärlig av dig..)nino skrev:
För jag ser minsann de gröna dekorationerna - så jag ser konsten! 👍
Vi brukar utgå från Markus recept; https://www.koket.se/markus_aujalay...pappardelle_med_salsiccia__vitt_vin_och_tomatnino skrev:
Jaha va det det du menade 🙂Snigla skrev:
Kan inte uppläggning för 5öre, trots åtskilliga timmar med matlagningsprogram
Ja lite persilja funkar till det mesta 😄
Ett tips till (hoppas det blev rätt nu.. har letat en stund.. men jag tror det!)nino skrev:
Detta receptet provade vi sist 😊👍 (iaf väldigt liknande om inte annat)
Länk: https://www.mathem.se/se/recipes/20...fars-med-pappardelle-och-parmesan/?portions=4
Renoverare
· Värmland
· 680 inlägg
Gårdagens. Studenten fick bestämma vad som skulle serveras så då blev det revbensspjäll, flankstek och spett med kammussla, tigerräka, lax och torsk.
Till det en färskpotatissallad, tabboulleh, en blandning av olika oliver, kronärtskocka, soltorkade tomater och tapenade.
Två såser, en typ av dijonaise och en örtcreme.
Till efterrätt saltkaramell och choklad cheesecake.
Allt toppades med två sönderblåsta och kraschade partytält då det kom ett riktigt oväder, alla gäster klarade sig oskadda, dock lite blöta men med humöret på topp 🌪️😄
Till det en färskpotatissallad, tabboulleh, en blandning av olika oliver, kronärtskocka, soltorkade tomater och tapenade.
Två såser, en typ av dijonaise och en örtcreme.
Till efterrätt saltkaramell och choklad cheesecake.
Allt toppades med två sönderblåsta och kraschade partytält då det kom ett riktigt oväder, alla gäster klarade sig oskadda, dock lite blöta men med humöret på topp 🌪️😄
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Själva råvaran(vitlöken) skiljer såklart, men testa att ha i en finriven rå vitlök till sist om du inte provat det.nino skrev:
Man kan blanda den med lite olivolja för att lättare blanda ut den (eller ha som tillbehör så alla kan ta lagom själva och då passar det även bra att hacka i någon ört).