948 501 läst · 12 966 svar
949k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 214 inlägg
Min yngsta älskar blackstone steakhouse när vi är i borlänge och åker skidor. Man steker köttet själv på en uppvärmd sten. Finns det något liknande i Stockholm? I Tokyo och Bangkok så har jag ätit på restaurang där man sitter runt ett bord med stekhäll i mitten.
Blackstone finns väl på flera ställen, men Stockholm vet jag inteAndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 214 inlägg
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 200 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 200 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 214 inlägg
Älskar han maten eller att få slutsteka sin mat på en varm stenAndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 214 inlägg
https://asahifondue.se/fondue-grill-3/AndersMalmgren skrev:
https://pingssakura.com/
http://www.grill.se/
Bara ätit på grill själv. Skulle nog säga att kockarna kunde grillat min fisk bättre än jag gjorde.
Ser ut som det vankas Blackstone för mig med några barndomsvänner imorgon.AndersMalmgren skrev:
🥩🐟 och kanske en 🍺
🙂
Det närmsta jag kommit Blackstone är en Saltsten av Himalaya salt med tillhörande metallbricka, som jag förvärmde på gasolgrillen och färdigstekte finskuren flankstek på altanbordet förra sommaren…får nog ta fram den snart igen🙂
Men det här är ju lite spännande ändå. Vad är det som gör att stockholmare inte har möjlighet att köpa blackstone (eller liknande)? Varför har inte någon dragit igång det där eller har det funnits men lagt ner?
Testade första gången själv i Örebro för säkert 12-13 år sedan.
Testade första gången själv i Örebro för säkert 12-13 år sedan.