947 391 läst · 12 954 svar
947k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg
Maria T skrev:En tidigare kollega, en duktig ekonom, hade en kaffemugg som såg så j-a äcklig ut, typ aldrig diskad knappt ens ursköljd. En dag fick jag bara för mig att jag skulle diska muggen, så jag sa "hej Harald, jag ska fika, vill du ha en kopp?" och så nappade jag muggen innan H hann säga bu eller bä. Gick till pentryt (detta var runt 1997) och diskade hans mugg, det tog en bra stund med såpvatten och gnugg och helt ren blev den inte men betydligt bättre. Sen hämtade jag kaffe åt oss och skyllde den tiden det tog på att jag blev uppehållen vid kaffemaskinen.
Harald drack, kollade i muggen och sa " det va som tusan, att det rymdes så mycket kaffe här i"
Jag hade en kollega som aldrig diskade sin mugg heller, han motiverade det med att om kaffet tar slut så kan man hälla i vatten och sen bränna på med gasen så får man i alla fall något som går att dricka.
Jag hade en kursare under studietiden som inte diskade sin kaffemugg på 4 1/2 år. Drack minst tre koppar kaffe om dagen.J jonko skrev:
Jag vet inte vad som är skitigast på min..Åsa Lund skrev:
insidan eller utsidan..
insidan av kokkaffe.. utsidan av olja, fett, smuts..
så länge det är så får det vara... Men byter detta plats.. Så blir det nog disken..
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
bakat idag..
några mindre semlor..
Och en början på en semeltårta.
samt några kolabullar..
Det är kolakräm (hemgjord) istället för kanel och socker..
Nu lite kaffe..