Tacka nej, tills vidare, och fråga om det går bra att återkomma pga att husköpet föll på mållinjen.
Bra erbjudanden kommer faktiskt alltid igen och när du väl får tag på ett hus kanske det är helt andra saker som behöver prioriteras, eller så finns kanske inget renoveringsbehov mer än målning och tapetsering.:)
Väljer du att köpa så hoppa fräsen först, det kan dröja väldigt länge innan du behöver en även om du blir husrenoverare. Det tycker jag är en för dyr investering att ha liggande som "bra att ha", köp när du saknat den. Efter det hade jag tagit bort tigersågen för där klarar man sig faktiskt länge på "billig skit".

Personligen, av de elsågar jag har (stick, cirkel, multi, kap/ger, tiger och bord), är det utan tvekan bordsågen jag har svårast att klara mig utan. Strömbrytaren var trasig ett tag i höstas och innan jag fick jagat fatt på en ny höll jag på att gå under.:wow:
 
Det låter som "en bra deal". För vidare förklaring av "bra deal" se http://www.tv3play.se/program/lyxfallan (avsnitt 10) Brukar själv tänka på just det programmet för att lyckas hålla mig.

Om jag var som du skulle jag inte köpa alla dom där sakerna på en gång, nästan bara sågar och alla av superkvalitet. Du klarar dig väldigt långt på en hyffsad sticksåg (typ en grön bosh i 500-800 kr klassen) med en uppsättning BRA blad, och en 125 mm excenterslip (till nästan all slipning) plus vattenpass, vinkelhake och måttband. Min farsa har byggt väldigt mycket med bara dom grejorna. Ska du sätta upp lister så har Jula rea på hyffsade manuella gersågar just nu: 129 kr. Har du bråttom när du sågar så har dom en helt OK cirkelsågar också. Eller lägga bud på denna: http://www.tradera.com/HITACHI-CBU2-Cirkelsag-1100W-auktion_301792_125734897
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.