Outsourced är rätt kul :)
New Girl är faktiskt rätt underhållande!
Gillar du sitcoms så kan 2 broke girls vara rätt roande också!
 
Kapten_Haddock skrev:
Jo den, me ja tror den låg i avsnitt på netflix, ja gillade den skarpt:)
Se till o kolla lite på paddan, finns mkt roligt man kan göra med den, både för jr och dig själv, bla spela gamla peka o klicka spel, nya roliga spel, kolla netflix osv osv.
Hittar inte The color of magic på mina normala sidor. Kan den heta något annat.
Nu får ingen rekomendera bittorent sidor eller så här. Men vill ngn informera om något så kanske pm fungerar :)
 
MultiMan
Stew skrev:
Många bra, men har tyvärr sett alla utom weeds (som jag funderar på att skaffa, den verkar vara bra) och couplings. Couplings verkar vara lite för lätt och glad för mig just nu. Tror inte jag fixar en sådan serie när jag är såpass nere,
Men weeds var ett bra tips.
Håller på att "skaffa hem" deadwood också. Den har jag inte sett. Verkar vara bra.
Deadwood är alldeles oerhört bra. En av de bästa serierna som gjorts, iaf enligt mig.
 
Case Histories har ja säket tipsat om, nog min favorit deckare..

 
Hej Stew måste säga att jag beundrar din kämparglöd, du är en inspiration. Sen tänkte jag tipsa om en serie om du gillar scifi. Falling skies om ingen redan tipsat om den.

Björn
 
Hej. Tack för tipsen. Får kolla upp det första som jag inte ser namnet på nu. Tapatalk är inte perfekt :)
Falling skies gillar jag. Lite b-ig. Men fungerar.
Tittar på elementary nu och gillar den skarpt. Någon rek liknande den? Bara 12 avsnitt kvar :(

Ska gå min mat-peg inopererad på fredag. Ligga under observation under helgen och sedan åka hem. Och då är jag oberoende av sjukvården. Kan klara allt själv.

De kommer bli tvungna att öppna upp mitt nyss läkta trackhål. Tydligen är det problem med narkos. Därför det dragit ut på tiden. De kan inte tubera mig pga att min luftstrupe plötsligt är trång. Varför? Jag tror inte jag har några tumörer just där. Troligen muskler som har hårdnat och svällt. De opererade ju precis vid det ställer nyss. Ha. Kom jag på medans jag skrev det. Måste jag ta upp med läkarna i morgon.
Det är en liten op så jag är inte orolig. Mest ledsen och oroad över halsen utveckling överlag. Vad förlorar jag först? Andning, röst. Sväljning eller något annat. Känns som att det är en tidsfråga.

Nu ska jag börja med caprelsa bara jag kan svälja tabletterna (ska testa detta i morgon) och kommer härifrån. Har fått hem en kallelse men min fru har nig inte öppnat den idag. Gissar på
Runt 2 veckor. Denna är jag väldigt orolig för. Kanske min sista chans. Fungerar inte den så är hals körd först. Sedan kanske rullstol ett tag. Sedan somna. Ok målar upp det lite mörkt. Men tyvärr är det ett mycket möjligt scenario.

Idas var jag och två cancerkompisar ute och gick. Frun är drabbad. Kronisk för henne MFF. Gick i parken i över 2 timmar utan att jag blev trött alls. Medans jag kan bli heltrött att ta ut soporna. Snacks mental inställning. Har man någon att prata med så flyger kilometrarna bort snabbt. Det är hit jag vill komma tillbaka. Att röra på sig ska vara roligt och en distraktion.

Nu ska jag försöks sova. Lite uppe i varv. För stundande op tror jag. 3 sömntabletter, morfin och 4-dubbel dos lugnande. Nog för att döva en noshörning :)

Godnatt på er.

Stefan
 
  • Gilla
jokamp och 1 till
  • Laddar…
Vase histories hette den ja. Låter lovande. Får imdba den i morgon. Vad gjorde msn innan imdb? Det är en ganska ny sida. Och jag har varit filnörd långt innan dess.

Tack för tipset. Känns lite som sherlock så här utan att veta något.

Mvh Stefan
 
Jag vet inte om någon tipsat om Doctor Who, en väldigt brittisk serie. Torchwood, som vi sett på svensk TV är en spin-off. Doctor Who finns i både modern och äldre tappning. Tidsresor och krokar för framtida stories gör Doctor Who underbar, men lite annorlunda mot typiskt amerikanska serier. Man behöver tänka ibland för att hänga med.
 
Hallå Stew

Skrattade i morse när du skrev att du lät som Kalle Anka, provade själv och skrattade igen. Jag förstår mycket väl att det inte är roligt för dig, :surprised: men du skriver bra och är fantastisk öppen.:)

Min rygg blir bättre av att röra på sig vid ryggskott, nu är det lyckligtvis långt mellan gångerna. Förra gången så lade jag golv i grabbens rum, krypandes och liggandes så sågade och kapade och la jag golvet, så fort har ett ryggskott aldrig blivit bra tidigare.

Serier och filmer att kolla på:
"Ärliga blå ögon", finns på SVT tror jag, annars kan jag skicka DVD:n.
Nilecity, är inte så dum.
Nacho Libre med Jack Black
Sweeny Todd med Jonny Depp av Tim Burton
INDIAN med Anthony Hopkins, riktig feelgoodrulle!
Flåklypa Grand Prix, bäste körscenerna ever, Bullit släng dig i asfalten.

Kämpa på nu så vi får läsa ett tusende inlägg med goda nyheter!

/Mogge
 
Om du gillar Sherlock och Elementary så kan jag rekommendera filmen Now You See Me som jag såg häromdan, grymt bra underhållningsvärde på den!
 
Hoppas att det har gått bra idag Stew. Tänker på dig. :)
 
  • Gilla
Locke och 3 till
  • Laddar…
Hej,

kortis bara. Ligger kvar på intensiven. Operationen gick bra men jag fick väldiga plågor efter i magen. De har inte hittat rätt smärtlindring förrän idag, då jag för första gången sedan op just varit uppe ur sängen. En snäll sköterska gav mig massage. Väldigt ont i ryggen. Fick fräschat till mig lite också. Det gör stor skillnad för välbefinnandet.
Kanske kommer upp till mitt vanliga rum i em/kväll. Skönt, inte roligt att ligga på iva. Här hamnar ju alla som skadat sig av olika anledningar, mycket skrik, gråt och schock.

Sväljningen verkar fungera som innan, det är skönt.

Skriver mer när smärtan lagt sig ytterliggare.

Mvh

Stefan
 
  • Gilla
Bo.Siltberg
  • Laddar…
Har just sett körslaget för tredje gången, även om jag nära nog avskyr programmet. Mycket repriser på dagarna. Snacka om att jag är van vid typ 30 kanaler mot 3 här.
Och jag får inte in 3g på rummet här bara edge, så jag kan varken streama eller ladda hem något. Jaja, nu kommer jag jag tillbaka till rummet snart. Ska bara göra en lungröntgen, kolla så att lungorna inte har vätska i sig = lunginflammation.
 
Tänker på dig, hoppas att du får komma hem till ditt och dina kära snart!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.