358 685 läst · 6 929 svar
359k läst
6,9k svar
Den stora öltråden!
Rökölen tycker jag mycket om. Men så tycker jag om nästan allt som har röksmak.
Jag kommer ihåg när man var yngre och det viktigaste var att bli full så drack man Elefantöl,Bullephant fanns det väl en ännu lite starkare som hette. Norrlands dynamit blev det också och pripps strong. Alla smakade dom hemskt.
Jag kommer ihåg när man var yngre och det viktigaste var att bli full så drack man Elefantöl,Bullephant fanns det väl en ännu lite starkare som hette. Norrlands dynamit blev det också och pripps strong. Alla smakade dom hemskt.
Renoverare
· Värmland
· 675 inlägg
Renoveringsnovis
· Östergötland, Söderköping
· 3 951 inlägg
Gillar "mitt" lilla Systembolag i Söderköping, de tar in intressanta ölsorter. Nu var denna från Omnipollo kanske inte nån riktig höjdare, men uppskattar ändå ambitionen. Stor skillnad mot Valdemarsvik, där jag jobbar.......Där är det mest spännande en Innis & Gunn....
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Den var slut på Ingelsta igår men då missade jag inte så mycket alltså.[SKPG]Zamora skrev:
Renoveringsnovis
· Östergötland, Söderköping
· 3 951 inlägg
Renoveringsnovis
· Östergötland, Söderköping
· 3 951 inlägg
Allvetare
· Östergötland
· 3 919 inlägg
Nu jävlar börjar det likna något;
Jag har fixat en AW på jobbet, som alla bra chefer bör göra, och jag blev orolig att jag inte hade tillräckligt hembryggt hemma. Så jag bryggde lite hipp som happ en dry irish stout ( samma stil som guiness). Har lite kort om tid och denna stil skulle enligt diverse forum mogna fort.
Och visst stämde det! Jäste i princip ut på 3 dagar och satan va fin den är.
Inte riktigt det där krämiga skummet som Guiness får ( men jag serverar den inte på kväve heller) men i övrigt godare. Krämig, nästan gräddig, men ändå lätt, fina rostade toner, lite russin, kaffe, just nu perfekt kolsyrenivå och svart som natten. Jag vet faktiskt inte om jag smakat några godare 4.2%. Nästan så jag är lite stolt.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Jag har fixat en AW på jobbet, som alla bra chefer bör göra, och jag blev orolig att jag inte hade tillräckligt hembryggt hemma. Så jag bryggde lite hipp som happ en dry irish stout ( samma stil som guiness). Har lite kort om tid och denna stil skulle enligt diverse forum mogna fort.
Och visst stämde det! Jäste i princip ut på 3 dagar och satan va fin den är.
Inte riktigt det där krämiga skummet som Guiness får ( men jag serverar den inte på kväve heller) men i övrigt godare. Krämig, nästan gräddig, men ändå lätt, fina rostade toner, lite russin, kaffe, just nu perfekt kolsyrenivå och svart som natten. Jag vet faktiskt inte om jag smakat några godare 4.2%. Nästan så jag är lite stolt.