Kan det vara 375l.

Som ny husägare med en massa trädgårdsavfall från en före detta oskött trädgård är det här en jättebra lösning att minska resorna till återvinningsstationen …
 
Svar 375 liter

Jag skulle vilja vinna en kompost från GreenLine eftersom jag är helt engagerad i att skapa en mer hållbar livsstil för mig själv och för vår planet. Att kunna kompostera mitt hushålls- och trädgårdsavfall skulle vara en fantastisk möjlighet att minska mitt avfall och samtidigt producera näringsrik jordförbättring för min trädgård.

Jag ser kompostering som ett steg mot att minska min påverkan på miljön och att bidra till att skapa ett positivt kretslopp. Genom att omvandla avfall till värdefull jord kommer jag att kunna odla hälsosamma grönsaker och blommor utan att behöva köpa dyra kommersiella gödningsmedel. Detta skulle inte bara gynna min egen trädgård, utan också ge mig en möjlighet att inspirera och dela med mig av mina erfarenheter till andra i mitt samhälle.

Dessutom är GreenLines Master-kompostbehållare med sin höga kvalitet och förmåga att fungera även vid kalla temperaturer ett idealiskt val för mig, särskilt med våra utmanande klimatförhållanden. Att vinna denna kompost skulle verkligen hjälpa mig att fortsätta mitt engagemang för hållbarhet och bidra till en grönare framtid för oss alla. Tack för möjligheten att delta i denna tävling!
 
Komposten rymmer 375 liter.

Vi har två öppna komposter till trädgårdsavfallet men skulle verkligen behöva en sluten till matrester. Vi vill inte säga matrens eller rester i dom öppna komposterna och locka skadedjur till oss eller grannarna. Men med två barn i familjen blir det tyvärr en del matrester och att slänga det i vanliga soporna känns så onödigt. En varmkompost skulle göra vårt oundvikliga matsvinn lite mindre värdelöst.
 
Svar: 375 liter

Motivering: Jag har nyligen blivit sambo och fått tre härliga bonusbarn. Att odla och lära dem om naturens kretslopp känns extra viktigt i dagens konsumtionssamhälle. En fin kompost skulle vara en bra del i detta.
 
MYCKET DÅLIG MOTIVERING!
Min är mycket bättre!
Din motivering har jag inte skrivit är du riktig?
Läs ovan!

Nu har jag kopierat det är du nöjd?
Volymen är 375 liter.

Det skulle kännas bra att få ett litet kretslopp och ta tillvara på avfall bättre. Som familj med bil utan dragkrok blir det också svårt att kunna komma iväg till ÅVC med allt trädgårdsavfall, så får man blöta sopsäckar som ligger och skräpar på tomten. Vore smidigare att kunna lägga det i komposten direkt. Att slippa kostnaden för kompost avfall från kommunen skulle motivera användning och vara bra för miljön.
 
375l.

Den "kompost" vi fick när vi flyttade in bestod av en hög på tomten. Med denna kan vi flytta en del av komposten till denna!
 
375 liter.
Vi bygger just nu vårt första hus och försöker involvera barnen så mycket som möjligt då de är nyfikna och vill lära sig hur saker fungerar. Win win då de snabbt kan nya saker och känner sig delaktiga/till nytta och för oss föräldrar får vi extra hjälp och kan umgås mer med barnen (5 & 3 år).
Båda två gillar naturen och att ha något så magiskt som en äppelskrutt etc till jord-maskin vore toppen för deras lärande-anda. Spännande, nyttigt och bra för naturen på samma gång :)
 
Svar: 375 liter.
En hel och ny kompost i tomthörnan
får undan trädgårdens avfall och
 
Den är på 375 liter. Som nybliven pensionär denna höst och ganska nybliven ägare till en liten stuga på landet skulle den passa mig perfekt. Odling i mindre skala har alltid intresserat mig men tiden på senare år har inte räckt till. Men nu skall det hända saker och en varmkompost är givet.
 
375 liter.

Höjden av lyx är att plocka in de egenodlade grönsakerna, bären och blommorna. Att kunna ta tillvara på avfallet för att låta näringen gå tillbaka till kommande års växter och odlingar skulle öka på njutet än mer. En GreenLine skulle bli en härlig trädgårdsvän att dela upplevelsen med🤩
 
Svar: 375 liter
För inte så länge sen köpte vi vårt första hus där säljaren hade egen kompost. Super tänkte vi som hade ambitiösa planer för framtida odling. Det visade sig att komposten är helt oanvändbar eftersom den innehåller bland annat klisterlappar från bananer, grova ben, papper/plast från glassar, hundbajs och mycket annat. Våra ambitiösa odlingsplaner kvarstår så det hade varit perfekt med en ny tunna där man kan kompostera det som komposteras skall! :)
 
borjerik
375 liter. Efter ett inköp av kompostkvarn i våras så upptäckte jag att en komposttunna vore ett perfekt komplement!
 
SVAR: 375 Liter
Att få vinna denna fina kompost skulle få mig att bli så glad. Länge önskat att få kompostera mera. Gillar verkligen kretsloppstänket!
 
375 liter

Jag har precis funnit ett nytt intresse, odling😀 Tomat, gurka, ärtor majs, pumpa och melon blev det i år, och det vore fantastiskt att kunna återanvända kompostmaterialet själv. Idag hamnar det i tunnan för matavfall och försvinner. Tyvärr. Dessutom skulle jag spara pengar på att slippa betala för hämtning av kompostmaterialet. Bara bra på alla vis 😀
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.