950 923 läst · 13 012 svar
951k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Lite grisigt att sitta med heta stenar på bordet och att det stänker stekflott över allt?tensiden skrev:
Får mig att tänka på "plockmat / tapas" och buffer.. vissa tål verkligen inte att dela mat med andra.. jag älskar all form av "plock".. äta med fingrarna och smaka av olika saker..
Tar vi hem mat köper jag gärna flera sorter så man kan ta lite av varje..
Tack och lov är maken inte anti det konceptet.. för jag vill smaka av hans mat också (oavsett om det är plockmat eller ej)
Dock gillar vi inte alltid samma sorts mat.. så ibland får hans mat "vara ifred"
Tar vi hem mat köper jag gärna flera sorter så man kan ta lite av varje..
Tack och lov är maken inte anti det konceptet.. för jag vill smaka av hans mat också (oavsett om det är plockmat eller ej)
Dock gillar vi inte alltid samma sorts mat.. så ibland får hans mat "vara ifred"
Då har du inte testat märker jag. Varken grisigt eller att det stänker.M MsTake skrev:
Du har en varm sten framför dig, skär till en köttbit och lägger på och sedan äter du den när den är "lagom". Då är skaldjursplatåer och annat påfund långt "grisigare" med mer "stänk".
Har testat flera gånger med både lava samt täljsten (dock inte hos blackstone).tensiden skrev:
Du får köpa dig en steksten(täljsten) och värma i ugnen, så kan ni avnjuta det hemma.AndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 219 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 219 inlägg
Det är en enkel rätt att förbereda, laga och servera, men det krävs såklart lite planering, då man behöver ställa stenen/stenarna på värmning i förväg.AndersMalmgren skrev:
Min ugn går till dryga 300 grader och varmare än så vill man vanligtvis inte ha.
Renoverare
· Värmland
· 687 inlägg