Blodsoppen
Han som tyckte att sill var kattmat häromdagen gjorde mig sugen.
Stekt sill på grovt bröd, hovmästarsås och persilja.
Superenkelt och fantastiskt gott.
 
  • Två smörgåsar med stekt sill, grovt bröd, hovmästarsås och persilja på en tallrik.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
  • Älska
Maria T och 4 till
  • Laddar…
Har följt denna tråd ett tag och här ser allt blekt, tråkigt och trist ut. Inget som man blir sugen på direkt.
Hur fotar dom sina rätter på de proffesionella sidorna, nån som vet?
 
Hus tomte
Dan1891 Dan1891 skrev:
Har följt denna tråd ett tag och här ser allt blekt, tråkigt och trist ut. Inget som man blir sugen på direkt.
Hur fotar dom sina rätter på de proffesionella sidorna, nån som vet?
Verkligheten e lite ”tråkig” ibland :p
 
Dan1891 Dan1891 skrev:
Har följt denna tråd ett tag och här ser allt blekt, tråkigt och trist ut. Inget som man blir sugen på direkt.
Hur fotar dom sina rätter på de proffesionella sidorna, nån som vet?
Oj, vilka preferenser du måste ha... :thinking:
Väldigt mycket ser gott och inbjudande ut, tycker jag. (y)
 
  • Gilla
Pappa1986 och 1 till
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
Oj, vilka preferenser du måste ha... :thinking:
Väldigt mycket ser gott och inbjudande ut, tycker jag. (y)
Nja, blev väl kanske lite fel där, jag undrar mest hur de får allt att se sååå gott och aptiligt ut på alla receptsidor som finns :) Inte för att nedvärdera fotograferna här, men det ser banne mig inte roligt ut oftast.
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
Dan1891 Dan1891 skrev:
Nja, blev väl kanske lite fel där, jag undrar mest hur de får allt att se sååå gott och aptiligt ut på alla receptsidor som finns :) Inte för att nedvärdera fotograferna här, men det ser banne mig inte roligt ut oftast.
Reklam/menybilderna man ser är väl "stageade" med tandpetare, pågrillade med gasolbrännare för rätt färg och yta, rätt belysning, sprayflaskor med både det ena och andra osv. :cool:
 
  • Gilla
Maria T och 1 till
  • Laddar…
Dan1891 Dan1891 skrev:
Har följt denna tråd ett tag och här ser allt blekt, tråkigt och trist ut. Inget som man blir sugen på direkt.
Hur fotar dom sina rätter på de proffesionella sidorna, nån som vet?
Komposition, färgskalor, enkelhet, avlägsnande av oväsentligheter, ramar, brännvidd, och inte minst bildmanipulering. Men här är det för egen del i alla fall det viktigaste att man får en salig blandning av olika rätter utan pretentiösa bildupplägg. Annars så kan jag tycka att Farios bilder har ofta en benägenhet att locka till med kraftfullt svämmande snålvatten, och då också med hjälp av ovanstående (utan att vara pretentiöst).
Lever är dock en rätt som inte under några omständigheter lockar till annat än att jag måste gå och pudra näsan vid anblick
 
  • Gilla
Dan1891
  • Laddar…
Jag drar på mig skämskudden, Farios bilder ser ju RIKTIGT aptiliga ut!.Måste ha missat Farios bilder uppenbarligen.
 
  • Gilla
Noramasen
  • Laddar…
Åsa Lund
Räkmacka på Gothia Towers en måndag :cool:
Klutten med löjrom definitivt tillräckligt stor för att nämnas på menyn @AndersMalmgren ;)
Generös räkmacka med löjrom och citron på en vit tallrik, serverad på ett rutigt bord.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
fremax och 5 till
  • Laddar…
Åsa Lund Åsa Lund skrev:
Räkmacka på Gothia Towers en måndag :cool:
Klutten med löjrom definitivt tillräckligt stor för att nämnas på menyn @AndersMalmgren ;)
[bild]
Sådär ska det se ut! Förstår inte ställen som snålar med löjrommen, bättre höja priset på maträtten isåfall så man kan få sig en rejäl klick
 
  • Gilla
Åsa Lund
  • Laddar…
Raggmunk, stekt fläsk
Raggmunk med stekt fläsk, morotsrårakor och lingonsylt på vit tallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
Huzzbutt och 8 till
  • Laddar…
Blodsoppen
Chili con carne, aioli och vitlöksbröd.
 
  • Chili con carne i skål med en klick aioli ovanpå, serverad med en bit vitlöksbröd.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
  • Älska
fremax och 4 till
  • Laddar…
Skrollat igenom tråden och nu vattnas det så mycket i mun så jag måste gå och laga middag!!!
 
  • Gilla
Maria T och 4 till
  • Laddar…
Ser inte så aptitligt ut men...
Smashburgare önskades och smashburgare blev det.
Hand håller en hemlagad smashburger med högrevsfärs, lök och smält ost på en tallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Hempicklad lök fixades efter jobbet.

500g högrevsfärs.
1tsk salt.
1tsk svartpeppar.
 
  • Gilla
  • Älska
delux och 7 till
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
Ser inte så aptitligt ut men...
Smashburgare önskades och smashburgare blev det.
[bild]
Hempicklad lök fixades efter jobbet.

500g högrevsfärs.
1tsk salt.
1tsk svartpeppar.
Så enkelt och grymt gott. Retar min buk iaf :=) hehe
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.