944 256 läst · 12 917 svar
944k läst
12,9k svar
Vad blir det för mat?
Hus tomte
Verktygstokig
· Södra Stockholm
· 580 inlägg
Hus tomte
Verktygstokig
- Södra Stockholm
- 580 inlägg
Nja, blev väl kanske lite fel där, jag undrar mest hur de får allt att se sååå gott och aptiligt ut på alla receptsidor som finns Inte för att nedvärdera fotograferna här, men det ser banne mig inte roligt ut oftast.FredrikR skrev:
Reklam/menybilderna man ser är väl "stageade" med tandpetare, pågrillade med gasolbrännare för rätt färg och yta, rätt belysning, sprayflaskor med både det ena och andra osv.Dan1891 skrev:
Komposition, färgskalor, enkelhet, avlägsnande av oväsentligheter, ramar, brännvidd, och inte minst bildmanipulering. Men här är det för egen del i alla fall det viktigaste att man får en salig blandning av olika rätter utan pretentiösa bildupplägg. Annars så kan jag tycka att Farios bilder har ofta en benägenhet att locka till med kraftfullt svämmande snålvatten, och då också med hjälp av ovanstående (utan att vara pretentiöst).Dan1891 skrev:
Lever är dock en rätt som inte under några omständigheter lockar till annat än att jag måste gå och pudra näsan vid anblick
Räkmacka på Gothia Towers en måndag
Klutten med löjrom definitivt tillräckligt stor för att nämnas på menyn @AndersMalmgren
Klutten med löjrom definitivt tillräckligt stor för att nämnas på menyn @AndersMalmgren
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 18 213 inlägg