J
Du kan med fördel använda weber 318 som är till för just detta eftersom den tillåter att du lägger tätskikt över betongen utan att behöva vänta särskilt länge.

https://www.se.weber/golvavjamning/golvbruk/weberfloor-318-snabbslipsats-grov-dr

Du ska säkerställa att brunnen är fixerad och det gör du med fördel genom att först gjuta fast den under och låta den härda tillräckligt för att inte röra sig. Blanda ihop en liten sats som den står på och som ser till att den håller sig på plats. Svårt att få den i våg och att den inte sjunker om du gjuter allt samtidigt.

ska du använda förhöjningsringar så gjut upp till kanten (eller strax under för att spacklet skall hjälpa till att fixera förhöjningsringen) med bruket och sen fyller du med spackel upp till förhöjningsringen. Oavsett vilket spackel du har så krävs det alltid en minsta tjocklek för att det skall hålla.

Precis som att det finns regler för minsta fall så finns det också regler för maximalt fall så snåla inte med ringar om det behövs.

Jag hade inte fyllt ut med bilningsrester utan sett till så att botten har en lämplig grus eller sandblandning och sen fyllt med betong.
 
Produkter som diskuteras i tråden
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.