Robotdammsugaren Cleanmate S900 med våttorkningsfunktion och logo från Hylte Jakt & Lantman.
Börjar vårsolen avslöja dammråttorna? Stressa inte över det, tävla här och du kan vinna robotdammsugaren Cleanmate S900 från Hylte Jakt & Lantman. Du väljer själv när den ska städa, den gör jobbet även om du inte är hemma. Med hjälp av den medföljande virtuella väggen bestämmer du inom vilka områden den ska röra sig. Cleanmate S900 har även en våttorkningsfunktion med vatten och mikrofiberduk och automatisk reglering av städeffekt för olika underlag. Den kan arbeta i 90 minuter och återgår sedan till laddstationen för automatisk laddning.

Värde: 2 250 kr

Så här tävlar du:
Besvara frågan nedan samt motivera varför just du ska vinna Cleanmate S900, i ett inlägg i den här tråden.
Fråga: Vilket år startade Hylte Jakt & Lantman?

Vinnaren utses fredagen den 26 mars.
OBS: Kontrollera gärna att den adress du angett på din profilsida fortfarande stämmer.
Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås inom två veckor.
-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi tackar Hylte Jakt & Lantman för att de sponsrar den här tävlingen.
 
  • Gilla
Hemmafixerska och 12 till
  • Laddar…
Svar: 1911

Jag fick ett Yale Doorman i julklapp, men jag hade redan köpt ett annat fjärrstyrt lås till dörren. Så då var frågan vad jag skulle ha istället som man inte skulle unna sig annars? Det blev en robotdammsugare med moppfunktion. Den är helt fantastisk att använda.

Nu är ju dock problemet att jag har två våningar och dammsugaren har inte lärt sig att gå i trapporna, så jag skulle verkligen behöva en till den andra våningen också. Just nu arbetar den nuvarande i vardagsrum, kontor, på inglasningen och i köket. Den nya skulle få ta hand om tre badrum och en gillestuga.
 
Svar: 1911

Min mamma har kol och skulle verkligen behöva en dammsugarrobot. Jag kommer besöka henne i påsk då det nu var snart ett år sen pga corona men nu med vaccinet så är det ok. Hade varit en perfekt present till henne.

Håller tummarna.
 
H
Skulle vilja vinna och ge den till min fantastisk dotter som jobbar så mycket och som jämt har dåligt samvete för att inte hinna med att dammsuga och tvätta golv så ofta som hon vill. Hon har önskat sig den typen av dammsugare i ett par år. Det skulle vara den perfekta presenten till henne! Vad glad jag skulle bli om jag vann! Då skulle både hon och jag bli väldigt glada!
 
  • Gilla
pelkon
  • Laddar…
Svar: 1911

Ingen vill städa, men alla vill ha det rent!
 
Svar: 1911

skulle vara en perfekt present till min 85 åriga mormor som inte längre klarar städa. Corona har gjort att hemtjänsten inte kommer lika ofta heller.
Hon är inte teknikrädd heller
 
S:1911

Fyra katter och en hund hemma, det behövs hjälp här.
 
Svar:1911

Skulle ge oss mer kvalitetstid med döttrarna efter jobbet när roboten städat innan vi kommer hem.
 
De började 1911

En robot hade varit bra så slipper min lilltös som börjar krypa snart allt katthår och damm.
 
Krokben
Svar: 1911

Jag skulle vilja vinna den för att jag jobbar väldigt varierande tider (kommer hem riktigt sent, går upp tidigt, jobbar varannan helg) och har en sambo som har enorm smärtproblematik att hon praktiskt taget bara ligger och vilar när hon kommer hem från jobbet så att behöva slippa lägga energi på att dammsuga och moppa skulle verkligen vara en guldkant i vår tillvaro! Med två fluffiga innekatter så byggs hår/damm upp väldigt fort!
 
Svar: 1911

Min sambo låter mig inte köpa en robotdammsugare, men det är ändå jag som får sköta dammsugandet hemma. Med små barn hemma behövs det ju ganska ofta, vilken fantastiskt härlig tidsbesparing om man kunde få detta att sköta det när man själv var på jobbet!
 
Svar: 1911

Motivering: Det är dammigt hemma hos mig. Skulle vara mindre dammigt med en dammsugare :)
 
Ja året är ju 1911, när vi började handla där
Varför skulle vi vinna?
För att vi har en strävhårig vorsteh och en strävhårig dvärgtax. Och en tomt där de kan springa lösa.
Och jag trodde inte det fanns både dammsugare och mopp i ett, så det vill vi bevittna!
 
Svar:1911
Motivering: Med en tillbyggnad snart ”i hus” utvidgas golvytan med drygt 30 kvm. Vore underbart att slippa dammråttor under soffor och bord och samtidigt slippa oväsenet från dammsugaren. Den får väsnas som den vill när vi är på jobb och i skolan! Verkar vara en riktigt avancerad maskin med flera bra funktioner!
 
Svar: 1911
När man som vi ofta har nåt husprojekt eller trädgårdsfix på gång så blir städningen åtsidosatt.
Det är ju så mycket roligare att fixa och greja än att städa och med en robot så kan vi långtidsparkera den gamla dammsugaren i städskåpet.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.