Rätt svar: 1,6 m

Nyligen inflyttat till hus och har insett att bra verktyg är verkligen måste! Så detta verktyg skulle underlätta våra kommande projekt och utmaningar i huset. Så håller tummar och tår att jag vinner.
 
Heij83
Svar: 1,6m

Jag skulle ha stor nytta av Boschs sänksåg till mitt husbygge, framförallt när jag kommer till trapporna, det hade gjort livet mycket enklare.

 
  • Ett hus under konstruktion med gul isolering och täckta fönsteröppningar.
Svar 1.6m

Bästa tävlingen hittills! Jag har länge gått och suktat efter en bra sänksåg. Men för att få bra kvalité blir de ju väldigt dyra.
Nu står man i ett bygge där detta behövs och gjort mina projekt roligare och framförallt snyggare!
Att jobba med billiga och lite skeva verktyg ger ju tyvärr lite skeva resultat. Det svider i hanterverka själen att acceptera något annat är bästa möjliga resultat!
Men med kvalité maskiner hoppas få de resultat jag är ute efter!
 
Svar:1.6 m

Efter 10 månader av renovering av vårt hus återstår nu att försöka hinna få i ordning två barnrum och ett större sovrum innan vår andra son kommer till världen i mitten av januari. Här ska platsbyggas sängar till barnen samt garderober och annan förvaring för att förhoppningsvis kunna njuta av att familjen blir större i lugn och ro utan alla tillfälliga lösningar som används för närvarande.

En sänksåg från Bosch hade med andra ord både gett ett finare slutresultat och en smidigare väg mot att hinna bli klar.
 
1,6 meter är skenan

Ska just börja med en större kökrenovering, en sänksåg skulle göra arbetet enklare och framförallt roligare för en verktygsnörd som jag.
 
svar: 1.6m
Nybliven husägare som tack och lov har fått ärva massa verktyg av sin far. Jag börjar dock upptäcka att min far snålade när han köpte sina verktyg, hur jag än går tillväga så blir det snett med de verktyg jag har idag. skulle verkligen behöva en bra såg för att kapa skivor nu då vi skall renovera ett hus för första gången!
 
1.6m
Skulle behöva denna mer än man kan ana, precis har flyttat in i ett gammalt hus och behöver så hemskt mycket ett trädäck bla , hoppas det blir ett överraskning ‍♂️
 
Svar: 1,6 m

Efter 38 år som centralbyråkrat hägrar nu varsam renovering av 60-talspärla ritad av Sten Samuelsson samt ett 20-talshus på Österlen. Har gott om skarvsladdar, men bara två Bosch blå.

PLO
 
Svar: 1,6m

Är igång och renoverar kök, med en Bosch blir det mindre stök!
 
Svar nr2 (1,6m)

Den enda sågen jag äger är blå och namnet börjar på B men slutar dock på A....
Den är absolut inget under av precision och tyvärr hopas det allt mer av kommande projekt som kräver mer än verktyg som bara skapar sågspån ..
 
Svar: 1,6m

Motivering: Verktygsarsenalen består av många fina blå lådor med blå verktyg. Skulle vara fint att komplettera den med en till låda och en funktionell sänksåg. Den skulle komma väl till pass när badrummet ska skivas, bastun ska kläs och garderober ska bytas. För att nämna några projekt.
 
Svar. 1.6m

Jag har aldrig ägt vare sig en cirkelsåg eller sänksåg, även fast jag borde ha köpt en för länge sen. Kvalitet kostar och därför har jag dragit mig för det helt enkelt.

Jag har haft turen att kunna låna utav en granne när jag sågat laminatskivorna till budgetrenoveringen av köket, nu har grannen flyttat och inför tvättstugerenoveringen står jag med en slö fogsvans från Biltema. Vinner jag inte denna kvalitetsprodukt så får jag väl trösta mig med att fogsvansen lär ge mig en högerbiceps som ett granitblock.
 
Rätt svar: 1,6 m.
Håller på att renovera ett 1800-talshus och där finns inte en enda rak vägg eller plant golv. Med en proffsmaskin från bosch så spelar det ingen roll för bosch fungerar i alla lägen.
 
Svar: 1,6m

Efter ha letat efter ett relativt nytt hus för att slippa större renoveringar så råkade vi hamna i ett 70tals hus där tiden stått stilla i snart 50 år. Dvs det blir totalrenovering kommande år.
Som nybliven tvåbarnsfar så är verktygskontot skralt och i dagsläget är fogsvans och sticksåg de verktyg jag har att kapa med, så denna såg skulle verkligen göra bygget enklare.
 
Svar: 1,6m

Med kommande renoveringar i huset skulle en sänksåg spara så mycket tid och med en Bosch skulle resultatet blir riktigt bra! Helt klart en såg jag saknar och behöver!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.