Svar: 1,6m

Bosch blå sänksåg är väl en dröm för mig att kunna bygga på min verktygspark med för min blivande familj. Min första knodd kommer inom snar tid och det hade varit kanon med en sänksåg till alla mina projekt. Det första jag hade använt den till blir en platsbyggd säng för det lille knodden!
 
1,6m.
Jag och min sambo samt vår 1åring ska flytta till ett nytt hus nu i december. Nytt hus, nya renoveringar. Då vi båda jobbar heltid och mer därtill är det inte lätt att få tid över till renovering och familjen. Då familjen kommer i första hand så drar som oftast renoveringen ut på tiden.

Så med andra ord är alla verktyg som spar oss tid i renoveringen till stor hjälp.
 
Svar: 1,6m

Är mitt i utvecklingen att lära mig skapa saker med händer och verktyg och det är sjukt kul! Aldrig för sent med nya intressen och lärdomar Min verktygsarsenal utvidgas i takt med nya projekt och en sänksåg skulle absolut sitta fint! Den där ser ju riktigt trevlig ut och skulle vara trevlig att prova!
 
Svar 1.6m

Motivering
Jag är påväg att bygga hus och garaget med en verkstadsdel och det har hade ju varit fint att inreda med en Bosch blå sänksåg så att man kan börja skapa fina grejer när jag väl kommit igång.
 
E
Svar: 1,6m

Denna hade ju underlättat otroligt nu när ett gäng täcksidor ska sågas till en garderob!
 
Svar: 1,6 m

Vi flyttar snart till en gård och vad skulle inte vara bättre inflyttningspresent än en fin ny sänksåg.
 
svar: 1.6 m

Min gröna Hitachisåg känner sig väldigt udda i min uppsättning av blåa Boschverktyg. Så för att stilla mitt estetiska sinne skulle jag vilja byta ut den gröna mot en vacker blå nyans. Då kan brorsan få min gamla Hitachi eftersom han inte har någon klingsåg alls.
 
Svar: 1,6 m

Nästa jobb som står på tur är att bygga in garderoberna i sovrummet. Det vore perfekt med en sänksåg med skena och grym dammupptagning. Så man kan jobba inomhus nära garderoberna och slipper springa in och ut och upp och ner för trapporna.
 
Svar: 1,6m

Vilket fantastiskt verktyg! Jag drömmer om innerväggar i plywood till sommarstugan! Ett snyggt grafiskt mönster över hela väggarna. Med det här verktyget kanske jag vågar mig på projektet där exakta snitt är helt väsentligt.
 
Svar 1.6m
Skulle sitta riktigt fint med denna sänksågen, då skulle man äntligen lägga undan den gamla skrothögen till cirkelsåg man har nu.
Mycket renovering i huset på gång, samt så hade den varit en stor tillgång för framtida möbelbyggen!
 
Svar 1,6 m
Detta verktyg är var min man kladdar och trånar efter varje gång vi är på ett byggvaruhus.
Jag har sagt att vi har en cirkelsåg, men har fått förklarat för mig att detta är inte någon cirkelsåg.
Ok så jag frågade vad som är skillnad på denna såg och på den vi har och det var tydligen en helt annat verktyg ett sådant vi behöver om jag ska få min inbyggda trappa?

Så tydligen är detta verktyg som man ska ha om man ska kapa MDF skivor och spån.
Så för att jag nu ska få min inbyggda trappa så vill jag vinna denna ”sänksåg”till mig och min man så han får tummen ur och kör på.
Så drömmen lever
Inbyggd trappa med bokhyllor i vitt och glasräcke, trägolv och belysning.
 
Svar: 1.6 m

Bättre julklapp får man leta efter! Det första jag skulle göra är att precisionssåga julskinkan ;). Sen skulle den komma väl till pass då vi ska bygga nytt kök och altan framåt våren.

God jul!
 
  • Gilla
tobben87
  • Laddar…
Svar: 1,6 meter

Vi får tillgång till vårt första hus (renoveringsobjekt) på luciahelgen och har slängt in alla våra besparingar på kontantinsatsen, så en julklapp i form av raka snitt hade kommit som en skänk från ovan till vår lilla familj.
 
”Fattig får man vara men aldrig hungrig”

Tyvärr är man tvungen att prioritera här i livet.
Men jag blir glad om man skulle vinna.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.