Jag fick ett pris från Castorama i gdansk på en Hörmann Lpu 40 3000*2250. 4862PLN för porten , 1591PLN för öppnaren och 107PLN för fjärrkontrollen alltså ca 14200kr för allt. Dyrt Billigt? Någon som har en uppfattning?
 
Har kommit framtill att epu 40 är mycket billigare än lpu 40, någon som vet vad det är för skillnad förutom utseendet?

edit: Har pris fått svar på alla prisförfrågningar på Hörmann portar:

Slutsats: Praktiker är mycket billigare än Castorama
Öpnnare kostar 850 på praktiker inklusive fjärr

Skiljer tusenlappar i slutänden
 
Niceone skrev:
Nåt mer tips om boende i Gdnask-området med inhängnad parkering? 80 euro/natt tyckte vi var lite syrt.....
Du kan ju alltid parkera bilen i inhägnaden utanför Grand Hotel och ta ett annat hotell. Men hotellen i det semesterområdet är dyrare än på andra ställen. Kan dock vara värt om ni åker på sommaren.

mvh
David
 
Draven skrev:
Någon som handlat av denna kille ?
[länk]
Referenser bra dåliga ?
Hänger på Draven: Någon med erfarenhet av ovan nämnda eller annan "mellanhand"?
mvh/stenhus05
 
skopis skrev:
Tjenare!!

...sen så finns ju den där polska kedjan som ligger vägg i vägg med Ikea och Obi i Gdansk, tror att den hette AGV eller RTG eller något iden stilen, de hade fruktansvärt bra priser på hemmabio stärkare , det var framförallt Onkyo som jag reagerade över att det var såpass mycket billigare än här hemma.Det var där inne som snickarn köpte sin E-lux kondensor tummlare och 1200 varvs tvättmaskin.
Någon annan som vet vad affären heter?


 
Hej!
Fråga: Har någon varit på BAT nära Gdansk?
Jag letar efter klinker och kakel samt badrums inredning från Catalano.
Tacksam för information!
 
Hej
För att svara på den ursprungliga frågan Jesca-J så har vi jusst varit i Deutchland, Javoohl!. Närmare bestämt i Rostock och shoppat loss... Först så gick vi bara runt och glodde och tänkte att det vore nog bättre att rulla vidare med niometerslastbilen till Stettin... Men efter ett tag då vi hittade klinker och parkett som vi gillade till pris som vi anser vara 1/2 priset så bestämde vi oss för att stanna och göra våra inköp här! Dessutom så hade Praktiker 20% på ALLT! Här köpte vi bla flexifix, spackel och fuktspärr till priser som vi bedömmer nästan lika bra som i Polen. För övrigt så kommer nog nästa runda att gå till just Stettin. Summering: Vi handlade totalt för ca 30' SEK och minus biljetter och hyra av lastbil så sparade vi nästan 25'!! Om man skall nämna något negativt så tog de inte VISA på Bahr och det var något "östigt" stuk fortfarande på lokaler och personal även om det fanns undantag. De hade även ofta inte varorna i lager utan det fanns bara det som låg i butiken!! Annars så hade vi b.l.a köpt mer trägolv och terrassplattor för 80kr/kvm fina grekiska plattor som var 4 cm tjocka.

Angående Hörrman LPU40 så köpte jag 2st 2500*2125 portar med öppnare och fjärr för 31'SEK av Garageportexperten inkl montering! Vet inte om det är billigt?? men kanske bra för att göra en jämförelse...
 
Har Bahr någon hemsida?
 
Hej!

Har sökt runt i forumet men ej hittat något om badrumsinredning köpt från Polen.

Jag undrar om någon vet om det finns möbler från Swedbergs, Hafa, Dansani och liknande att köpa i Polen till bra pris?

Det är givetvis välkommet med tips på andra inhemska fabrikat också men är ute efter lite mer avancerade möbler än det enklaste vita fanérmöblerna!

Skulle bli mycket tacksam för länkar och prisuppgifter!

Såg förresten följande på Stenalines hemsida

"Nyhet! Få dina varor körda direkt hem till dörren.
Vårt nya Home Delivery-koncept är utvecklat i samarbete med Schenker. Enkelt uttryckt betyder det att du köper dina varor i Polen och Schenker kör hem dem till Sverige för dig, till ett mycket bra pris. Mer information kommer inom kort. "

Mvh
Nikkotikko
 
Skall ner för andra gången till Gdansk för att söka efter kakel & klinkel.Vi tyckte att utbudet på dom stora byggfirmorna var för dåligt.Tar tacksamt emot tips på affärer som specialiserar sig på dessa varor och var dessa ligger.
 
Drar iväg till Polen för det tredje året för en större inköpsrunda än tidigare denna vecka. Denna gång tänkte jag handla byggvaror för 3 husbyggen och skulle vilja hitta lite mer specialiserade affärer än Castorama, vars priser på gips etc inte imponerade förra gången jag var nere. Varor som jag är speciellt intresserade av att hitta gra priser på är:

Lecasten
Gips och andra skivmaterial
Kvalitetsmålarprodukter, exempelvis Flugger.
Smidesarbeten
Grundmaterial typ L-element och isolering
Isolering
Spik och skruv
Köksleverantörer av det högre prissegmentet
Trappleverantörer

Någon som har några smultronställen att rekommendera i Gdansk/Sopot/Gdynia-området?

mvh
David
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.