Svar: 2

Elen i vårt hus är gjort av en "förståsigpåare" under början av 90 talet vilket gör att så fort vi behöver göra någon förändring måste all ström brytas i hela kåken och ficklampor får sköta arbetsbelysningen. Med denna lampa och förlängningskabel från bästa grannen så kanske vi kan råda bot på detta råttbo till elcentral och kabeldragning!
 
Svar 2

Vi bor i den mörka delen av landet denna årstid och i december är d mörkt dygnet runt. Skulle vara fint med bra arbetsbelastning i höstmörkret.
 
Svar 2

Jag behöver verkligen en sån lampa för att få ut fler timmar renovering om dagen.
 
2- 50 000h

Bygger man ett helt hus behövs det många lampor som denna. Speciellt när man som jag jobbar i det själv på kvällar och nätter.
 
Svar: 2

Gästhuset vi bygger, maken och jag
som vi snickrar på mest varje dag
Vi skulle behöva bättre belysning där
så vi inte sätter panelen på tvär
 
Rätt svar: 2

Skulle vara rätt skönt med en ordentlig arbetsbelysning istället för den vanliga glödlampan jag använder just nu. Helst nu när man ska blåsa ut hela hallen i vinter.
 
Svar 2.
Fyller snart 65 och med en sådan här långlivad lampa så behöver man inte investera i någon mer lampa så länge man är kvar här på jorden.
 
Svar:2

Med denna lampa kan jag hugga en livsförbrukning av ved utan pannlampa. Mörkret faller snabbt ute i Roslagen så här års.
 
Svar 2

För att jag inte i mörkret ska behöva trampa,
så behöver jag en prima led-lampa.
 
2.

Vi är en nyinflyttad barnfamilj i ett äldre hus där vi har mycket vi behöver pyssla med efter mörkrets inbrott. Då vi båda jobbar heltid så är det helt enkelt på kvällen vi hinner fixa saker. Vår tidigare arbetslampa har gått sönder, och ny ljuskälla i den kostar mer än vad lampan gjorde. Vi har letat länge efter en ersättare som kommer att hålla och som känns säker om det är fuktigt ute. Så det behövs verkligen en lampa med lång drifttid och ipklass...
 
Svar 2, 50000 timmar

Motivering:
Nu när höstmörkret lägger sig som en mörk filt över oss så hade det varit underbara att få lite extraljus på kvällarna när vi slitet med att renovera döttrarna rum.
 
Svar 2 (50 000 timmer)

Motivering: Väntar första barnet nu till våren och behöver renovera klart barnkammaren innan dess, med en ordentlig byggbelysning kan jag renovera mörka kvällar i vinter så att jag kan njuta av att bli far när vårsolen kommer!
 
D09
Svar 2

Har påbörjat vinterns isbana för grabben :)

Lärdom från från föregående år är att ljuset är extremt viktigt för att kunna ha nytta av projektet.

Skulle vara jättekul och jag och grabben kunde vinna en rejäl lampa till vinterns hemmaträning

Började montera ”modulerna” idag :) :)
 
  • Montering av en isbana hemma på gården på kvällen med omgivande räcken och bostadshus.
A
Svar: 2

Vem behöver inte extra belysning under dessa mörka o kalla månader som väntar...?
 
Svar: 2

Jag har två starka halogenlampor. Men de undviker jag att använda eftersom de blir asvarma och är känsliga för stötar. Vill inte bränna hål i väggen eller sätta fyr på huset. Sen har jag en LED-lampa också från ett lågprisvaruhus. Men den är rätt klen och så har strömreglaget slutat fungera så måste dra sladden var gång. Misstänker den inte är att lita på den heller. Hade verkligen satt värde på att kunna pensionera alla tre lamporna och ersätts den med en riktig kvalitétslampa!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.