Svar: 5 år
Vore roligt att överraska våra 2 tjejer i med ett nyöppnat spa i badrummet. 🌿
 
5 år. Min svärson är 1,96 lång. Skulle var kul att erbjuda honom en bekväm o lyxig duschmöjligheter
 
Svar: 2. 5 år

Motivering: Har bara haft slang och duschmunstycke i flera år, det går att "överleva ett badrumsliv" även så, men det skulle vara välkommen vardagslyx att få börja varje morgon under ett takduschsetet från Hansgrohe :)


Kromad badrumskran med handdusch och slang samt en liten gul badanka på kranen.
 
  • Oskarpt foto av badrumskran med slang och duschmunstycke, dekorerad med en plastanka.
Svar: 2. 5 års garanti

Barnen har precis blivit stora nog för att utnyttja duschen i källaren istället för badbaket i badrummet.
En vinst här skulle vara ett värdefullt tillskott inför en uppfräschning av duschrummet som "plötsligt" gått från att vara sparsamt använt till att bli väldigt centralt i hushållet.

/C
 
Svar 2. 5 år

Vi har 2 gamla badrum från 70-talet som skall blåsas ut och totalrenoveras. Där ska vi montera dusch och denna ser precis ut som den vi tittat på och vill ha 😀 Vore kanon att slippa iaf denna kostnad 😊
 
Garantin är 5 år. Denna är riktigt snygg, skulle sitta kanon i badrummet vi skall renovera i sommarstugan. Nuvarande blandare är en gammal badkarsblandare, där man måste dra i en återfjädrande spärr för att få vatten i duschmunstycket. Lagom irriterande, man måste förklara för alla gäster hur den fungerar...
 
Svar: #2. 5 år

Skulle varit perfekt till vårt nya duschbadkar som ska installeras. Idag har vi bara en gammal duschkran som är 15 år gammal.
 
Svar: 2 (5 år)

Från buteljgrönt golv till gråmönstrat, från fisgula stänktapeter till varmvitt.
Nu är snart badrummet klart, från 70-tal till verkligt modernt snitt!
Möbler och porslin klara – nu fattas duschen bara.
Att vårt nya favoritrum med miljövänlig kvalitetslyx från GROHE få smycka,
vore ren och skär duschlycka :)
 
Svaret är 5 år!

Badrummet i nya huset är på gång men någon större lyx ser det inte ut att bli. Vore därför en dröm att en massagedusch få vinna!!
 
Svar nr 2, 5 år. Det hade passat utmärkt för just nu ser vår dusch ut såhär: Gammal duschhörna med vita kakelväggar och synliga rörinstallationer i behov av renovering.
 
Svar: 5 år

Förra ägaren tog med sig blandaren så vi har tillfälligt (under 2,5 år) lappat ihop en lösning till badkaret med en blandare från tvättstugan, slang från duschen i källaren och nytt superbilligt munstycke från första bästa lågprisbyggvaruhus. Eftersom inga CC-mått stämmer fick överblivna kopparrör hjälpa till samt en ny ballofix (som satt i gamla köket) då en av de som redan fanns var helt sönderdragen och inte gick att öppna. Badrummet fyller snart 50 år och behöver göras om från grunden, denna duschblandare hade satt pricken över i på den alldeles för tidiga morgonrutinen när det nya badrummet står klart.

Improviserad tillfällig duschlösning med kopparrör, slang och billigt munstycke monterat på badkaret.
 
Svar 2.

Nytt hus, nya badrum som måste utrustas. Denna skulle passa perfekt i master-bath!
 
Svar 2 , 5 år

Taskig dusch utan slangfäste , och tillråga på allt i källaren. Med denna skulle man allt slinka ner där lite oftare och då hade min sambo blivit jätteglad :rolleyes:
 
Svar 5 år (alt.2)

Renoverar hus med en begränsad budget och har mycket som måste åtgärdas. Därför skulle denna dusch vara en välkommen bonus i renoveringspotten
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.