Tapwell är det ingen som nämner? Vi har beställt duschblandare därifrån, gör mig inte nervös nu. ;)

 
Lite ämnesförskjutning, men kolla in priser på blandare och annat mtrl i Danmark - i synnerhet de produkter som tillverkas där.
exvis: http://www.evvs.dk
 
Olika för alla men jag kan inte rekommendera
IKEA blandare. Jag hade IKEAs Sundsvik 585 SEK som vi fick byta ut två ggr p.g.a läckage. De har knappast ngn
mjukstängning heller vilket kan orsaka smällar i
rören. Köpte en FMM för ca 1000 SEK extra och det
betalar jag gärna för kvalitet.

/Orso
 
Mycket bra information, jag är nämligen i startgroparna att köpa blandare till hela huset den närmaste veckan:
2 köksblandare, 2 tvättställsblandare, 1 duschblandare och en badkarsblandare.

Min fråga är om någon har kolla på vart jag kan köpa dessa till bra priser? Jag har tänkt köpa FMM , Mora ,Vårgårda eller något annat stort märke.
 
Jag köpte denna köksblandare på internet från England.
Märke: Perrin&Rowe
Keramisk
De har så bra service att, som jag ville ha det i guld och silver, lätt de tillverka den i USA speciellt för mig utan extra kostnad.
Det totala kostnad med frakt var samma pris än Grohes blandare i Sverige.
De säljer bl a Hansgrohe.

4746_pf_400.jpg

företaget finns här:
http://www.kitchen-sinks.co.uk/
 
Vad är Vårgårda? Är det de som tilvverkades av gustavsberg så heter de gustavsberg nu. De importerar även Dornbracht. http://www.gustavsberg.se

Kolla även Sigro's e-shop där de har många bra bilder och till vad som verkar vara bra priser. http://www.sigro.se
 
Vi har varit och letat ett tag efter blandare till diskbänk och köksö. Vet inte heller vilket märke vi ska välja. Har funderat på Franke eftersom vi har deras hoar.
Kran med dusch, är det bra eller onödigt?
 
Josefin skrev:
Kran med dusch, är det bra eller onödigt?
8)Kran med duschslang är kanon. Speciellt om du har katter som behöver badas. :D Köpte vår kran i Tyskland för ~ 240:-SEK. ;)
 
Vill varna för IKEA blandare. Vi hade en dylik i köket i stugan. Det var en variant med duschmunstycke och slang. Nu gick någonting sönder inne i själva kranen och läcka uppstod (plastskit!). Problemet var att eftersom det gick en slang inne i kranen så försvann vattnet ner under diskbänken och därifrån ner i torpargrunden, dvs VATTENSKADA :( En normal blandare hade inte gått sönder. Den hade dessutom läckt ut på diskbänken och inte ner under diskbänken. Jag skulle aldrig köpa en IKEA blandare efter detta.
 
Jag fastnade för en blandare som verkar makalöst praktisk då den helt kan skötas med en hand. Naturligtvis är den troligen löjligt dyr då den finns hos apdyra Bulthaup. Någon som vet, eller kanske någon liknande?
http://www.bulthaup.co.uk/s25-water2.htm
 
Snailman
Jag har oxå kommit i kontakt med ett antal Vårgårda/gustavsbergs blandare, och de har varit en massa problem med, så gustavsberg kommer jag att undvika.

Jag har oxå ett par Gustavsberg WC stolar, dessa har dålig täckning på glasyren (där den behövs som mest) samt att kröken är väldigt egendomligt formad så den är nästan hopplös att komma åt med borsten i. Så allt med Gustavsberg i namnet kommer att portförbjudas i kommande hus:D
 
Håller med pappskallen; Groeh. Köpte huset nov. -75 och denna duschblandare bara fungerar. Har inte ens bytt packningar. Har fungerat prickfritt i alla år trots flitigt användande. Två vuxna och fem ungar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.