Kan vara bra att veta att MediaMarkt av princip matchar alla offerter, även om de gör en dålig affär på det. Så långt har vi fått bra service av dem.
 
Vi köpte alla våra rostfria-Siemens-vitvaror på vitvaruexperten. Sparade ung. 20 000:- på det. Induktionshällen hade varit uppställd på en mässa. Kyl och frys hade varsina bucklor på sidorna (vilket inte syns i vårt kök eftersom de är inbyggda). Mikron var en retur (kartongen öppnad, och mikron urtagen ur kartongen, men inte monterad eller använd...den var inplastad och förseglad) Ugnen var det enda som var helt nytt direkt från fabrik (den var dock en felbeställning så den blev oxå billigare).
 
tallmilan skrev:
[länk]
Beställde integrerad frys där, enda stället som har stora integrerade frysar till vettiga priser, monteras i IKEA kök som vanligt.
Dock så verkar utbudet vara större på .dk varianten, men det går alldeles utmärkt att få dem till Sverige.
Snabba och bra svar, bara de största märkena och mycket mera än frysar.
Andra delar har vi köpt från italien och tyskland - otroligt smidigt
Jag mailade dem och fick aldrig något svar överhuvudtaget. Fick du dina varor? De har en diskmaskin som jag inte hittar någon annanstans men verkar inte särskilt seriösa om de inte ens svarar kunder...
 
Hos mig :)

Men som sagt, det blir olika beroende på vad man är ute efter och vilka kampanjvaror som förekommer. Många butiker/kedjor har ju egna modeller som inte säljs annorstädes så det kan vara svårt att jämföra precis.
 
Johisco skrev:
Jag mailade dem och fick aldrig något svar överhuvudtaget. Fick du dina varor? De har en diskmaskin som jag inte hittar någon annanstans men verkar inte särskilt seriösa om de inte ens svarar kunder...
Jag handlade diskmaskin av dem förra året. De svarade blixtsnabbt på mail, och köpet och leveransen var helt utan anmärkningar.
Det kan ju ha hänt ngt i deras organisation sen förra året som gör att de inte är lika bra eller så har de tappat bort ditt mail.
Jag skulle pröva att skicka ett till och se vad som händer. Om du får sent, dåligt eller inget svar är det ju bara att stryka dem som potentiell leverantör.

Vad är det för diskmaskin du vill ha förresten?
 
Jo jag stryker dem nu, mailade igen och fick inget svar. Jag är ute efter en Fisher & Paykel integrerad låddiskmaskin.
 
Jag är också ute efter dubbla Fisher & Paykel samt intresserad av del andra vitvaror av Miele. Mycket bra tips här men någon som har koll på om man kan hitta dessa utomlands till bättre priser?
 
Jag ville ha tag i en svart fläktkåpa (Whirlpool AKR672NB) som inte salufördes i Sverige, mailade tretti.se och vips hade de den i sortimentet. Otroligt bra att ha att göra med.
 
Johisco skrev:
Jo jag stryker dem nu, mailade igen och fick inget svar. Jag är ute efter en Fisher & Paykel integrerad låddiskmaskin.
Jag köpte just en integrerad fisher & paykel diskmaskin av Lavpriskoekken. De hade bäst pris då och som sagt så var de på hugget när jag mailade dem.
De finns faktiskt att köpa i Sverige också. Nordin & Ölwing i Stockholm har dem http://www.vitvaruspecialisten.com/
liksom Hallbäcks i Helsingborg. http://www.hallbacks.se

Var i kontakt med båda och de kunde ta hem hela Fisher & Paykels sortiment. De var lite dyrare än danskarna.
 
Tusen tack!!
Var inne på denna tråden och tog del av era råd. Vi vill ha 2 ugnar, induktionshäll samt diskmasikn från Husqvarna. Tog reda på produktnummren och e-postade sedan en förfrågan till ett tiotal företag. Fick svar från ca 7 och Gränsbygdens var överlägset billigast (dyrast Smarthem 36 000 och Billigast Gränsbygdens 28.900kr).

Allt inklusive frakt (och samma försäkringar).
Lyckades dessutom pruta 500 kr extra.
Gränsbygdens rekomenderas starkt.
 
Någon som var på hem och villamässan och fick offert på mielevitvaror? Hörde att någon eller några utställare lämnat väldigt kompetenta offerter och skulle gärna komma i kontakt med dem för att begäga in lite priser.
 
Jag var i kontakt med runt tio lokala handlare-Elgiganten, Elon, Siba, OnOff m fl i olika städer. Var även i kontakt med Internetbutiker som tretti.se
Jag ville ha in offerter ang diskmaskin, spis, fläkt, kyl, frys, tvättmaskin och torktumlare. Man kan bli fundersam när SAMTLIGA offerter hamnade på nästa samma pris, det diffade en hundring hit eller dit.

Till slut fick jag ett vettigt pris av Gränsbygden och beställde av dem. Har verkligen inte ångrat mig, har funkat klockrent.
 
http://www.vitvarubolaget.se/ kan vara idé att kolla, särskilt när de kör kampanjer samt förstås demoexen och grejer som har små skönhetsfel.
 
Vi köpte också av Gränsbygden, klockrent!
 
Vi köpte vårat side by side LG från http://www.pixmania.com den blev ca: 6000:- billigare än vad som kunde hittas via http://pricerunner.se. Sen har det även blivit en 42" LG TV, Nintendo Wii och en Philips internetradio därifrån.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.