Ett tips är att då ta bort bakre väggen på tv bänken så får man allt inne i bänken. Man tar ju inte bort ett eluttag för att soffan ska närmare väggen utan ser att det kan ju vara bra att ha senare när man vill ha annan möblering så att TV och soffa byter plats. Är det lättborrade väggar går det ju att fälla in en dosa vilket är konstigt att det inte är gjort om det nu är rör i väggen eller är kabeln bara inspacklad?
 
  • Gilla
whak
  • Laddar…
I-landsproblem…Häng TVn på väggen och helt plötsligt vill du dra ännu mer kablar i väggen för att slippa se kablarna. Ok, det finns ju Wifi också men det kan bara lite problematiskt med ”FiberTV.
 
A amandadenandra skrev:
Och i så fall kan jag klippa skiten? För vi har ju ingen nytta av att ha ett uttag i hallen
Ja du kan fimpa det om du vill.
 
  • Gilla
amandadenandra
  • Laddar…
Nu är det nog redan klippt men man klipper bara kablar men vet var de går. Sen så kan man ju försöka peta in kablar på så sett att man i en framtid kanske kan peta fram dom. Dragna kablar är infrastruktur, att ordna ny infrastruktur tar resurser. Var försiktig med resurserna.
 
Yes men ny redde vi ut vart den gick och eftersom man har wifi idag har vi inte något behov av den så nu är den klippt. Det börj ju dock gå att peta fram den igen och skala av den för att ååföra en ny kontakt i framtiden
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.