Mikael_L
MasMats skrev:
Håll koll på när Harman kardon Onyx studio reas ut. Körs ibland på halva priset. Då är den väldigt prisvärd anser jag för dom 1500kr som den då kostar. Blåtand o vettig ljudkvalitet. ord pris runt 3k känns på gränsen t onödigt.
Ja kanske som på webhallen imorgon idag, blackfriday-pris 1290:-
http://www.webhallen.com/se-sv/mobi...io-bluetooth-inbyggt_batteri&pass=blackfriday
:D


edit:
Jag har inte själv lyssnat på den.
Men den får i överlag rätt bra kritik:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=2634980
http://www.ljudochbild.se/test/hogtalare/10-tradlosa-hogtalare/harman-kardon-onyx
http://www.bestbuy.com/site/harman-...ker-system-black/8961204.p?id=1219697992123&#


Faktiskt så jag blir lite sugen ... ;)
 
Redigerat:
Pytteliten ilsket rosa kub på bara 5x5x5 cm, blue tooth My Music AF-MCB07 för under 500 kr har jag använt dagligen det senaste året trådlöst via mobilen (har dålig radiomottagning på annat sätt) med ett helt OK ljud.

(mot min Iphone - har däremot inte lyckats få den att funka mot min nya Samxung6.)
 
B
Mikael_L skrev:
Ja kanske som på webhallen imorgon idag, blackfriday-pris 1290:-
[länk]
:D


edit:
Jag har inte själv lyssnat på den.
Men den får i överlag rätt bra kritik:
[länk]
[länk]
[länk]


Faktiskt så jag blir lite sugen ... ;)
999:- på Dustin home nu...
https://www.dustinhome.se/product/5010819348/onyx-studio---black
Finns i vitt också.
 
Mikael_L skrev:
en massa saker som audiofiler brukar säga.
Är TS dotter audiofil så har nog en ganska klar bild av vad hon vill ha.;)
 
Mikael_L
Ja du har helt rätt mattiasp, och även tidigare skribenter som menat på att dottern faktiskt önskat sig en viss sak, kanske för att hon faktiskt vill ha just det. :)

Det jag tycker, audiofil light som jag är, är att tyvärr slutar många att lyssna på musik för att de omger sig med dåligt ljud, inte för att de tröttnar på musik.

Frågar man dessa personer så är anledningen ofta att "jag tröttnade på musik", "ja det var ju mest en grej när jag var ung" osv.



Men visst hoppar jag i galen tunna nu, när jag försöker skriva andra personer på näsan med vad dom borde göra och tycka. :surprised:
Men ta det för vad det är, en rent allmänt hållen åsikt från min sida, om att jag tror fler skulle hålla igång ett intresse för musiken om de omgav sig med lite bättre återgivning.

Och jag menar inte dyra prylar. Utan bara med rätt OK ljud.
Mitt stående råd (när jag tipsar om stationära saker hemma) är att välja högtalare med omsorg, och gärna låta dessa kosta uppåt 5 tusen om man har råd.
(Men detta är den mödosamma processen, som också kompliceras av att man ofta ändrar sina ideal under resans gång. Så begagnade bättre högtalare är ju en god idé så man kan byta (sälja igen) och prova nya, ibland utan att det ens kostat en något)
Och sen vad billigt som helst till elektronik och kablar.
Gå inte i fällan och börja lägga pengar på dyra kablar som ändå inte påverkar ljudet ett skvatt.
 
Redigerat:
nimhed skrev:
Kanske passa på under black friday
[länk]
Köpte dem själv😎...underbara
 
Liten uppdatering:
Jag började tänka lite på hur hon hanterar sina grejor, och hon är väl inte den mest aktsamma ungen här i världen, så jag såg framför mig hur den där högtalaren kommer att kastas lite hit och dit i väskor och dylikt.

Det fick bli ett lite billigare alternativ.
Jag hittade en högtalare gjord av SONY, jag minns inte riktigt modellen, med helt ok ljud för mina krav så det fick bli den.

Jag tackar för alla tips som kommit in, nästa gång lär jag väl fråga efter ett lämpligt stereosystem, men det får väl bli den dan den sorgen.

God Jul på er.
 
Denon Heos nu 2st för 2696:- på Hifiklubben
 
Jahapp
Nu är tomten snart här igen, och denna gång är det till mig själv.
Har det hänt nåt på marknaden eller kan jag gå på de tips som är lämnade hittills i tråden?
För mig är det väl släpbar, istället för portabel, som gäller.
Jag ser framför mig att den mest kommer att stå parkerad i köket ansluten till ett vägguttag, och mobilen ligger bredvid och streamar via Bluetooth. Maxgräns 2500:-

Jag är imponerad av den där Sonyn jag köpte till dottern, den har fått leva det resande liv jag befarade men levererar ändå helt ok ljud för mina krav.
 
nikasp
En nackdel med t.ex. den "dumma" Bose vi har är om man springer iväg med mobilen i fickan och det bryts. Ett jättelitet problem egentligen men nu (och kanske då) fanns Spotify connect som tydligen innebär att man startar uppspelning från sin mobil som mest funkar som en fjärr istället för spelare: https://www.spotify.com/se/connect/ Verkar finnas både högtalare, receivers, radio m.m.
 
Mhmmm....
Det är nog inget problem för mig om det avbryts......tror jag.
 
nikasp
Jag har en billig BT-högtalare i garaget och där är det faktiskt grymt störande när man springer in och ut och hela tiden måste dra igång uppspelning av radio eller annat. Har dock inte forskat tillräcklig i Connect än.

bax skrev:
Mhmmm....
Det är nog inget problem för mig om det avbryts......tror jag.
 
Jag hade satsat på en högtalare som stödjer google cast. Då kan man spela spotify, webbradio och en massa annat på den. Google cast är också en "fjärrkontroll" så att du kan gå iväg. Bara spotify connect blir begränsat tycker jag.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.