Usch co - sådant tär och tar och förtar glädjen!

Vår sits är mest att vi inte riktigt orkar ta tag i det som är kvar iofs ingen annans fel än vårt eget plus att snickaren är lite omöjlig med men bara upptagen, inget värre.

I efterhand kan man säga att det var tur vi inte visste vad vi gav oss in på men det ser ut å sluta lyckligt när det väl slutar ;-) hall och två rum till borde vi la klara av tycker man men ack vad det är segt!

Hälsar Ingrid

 
Jo det där känner man ju igen, att aldrig bli klar liksom. Där är vi också. renoverade köket för snart två år sedan och har fortfarande inte komit oss för att måla om taket! När vi letade hus en gång för länge sedan och tittade på ett hus bad ägaren om uräkt för att det fattades lister i vardagsrummet; den sista listen kommer aldrig upp sa hon. Vi tycket det var jättekonstigt resonerat eftersom de ju lagt ner så mycket energi på att måla och tapetsera om vardagsrummet. Men nu förstår jag ack så väl...
 
Har som någon tidigare skrivit i ett inlägg tidigare i den här tråden hört att man kan räkna med ca. 10-12TKR/kvm vid en utbyhhand utan "krusiduller" såsom kök eller badrum...men, hur ska man då räkna vid en utbyggnad på två plan...det kan ju aldrig vara så att man bara kan plussa på det då...dvs. 20 - 24 TKR/kvm i byggyta?!

Förutsätttningar: Hus byggt 1942, Fasad: stående panel, Grund: Källare (behöver inte vara källare på nya utbyggnaden)

 
Kookie -Du tar varje del för sig å räknar. Ja - bottenkvm och dubblar fast det blir inte riktigt dubbelt ändå i slutändan men nästan. Mkt beror på jobbkostnader(gör Ni mkt själva) och materialval.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.