Vad kostade drömhuset , om man får fråga?.
 
Inte just nu ;) Kanske i framtiden.. Allt är inte helt klart än.
 
peternicklas
Jag kan inte förstå varför många är så rädda för att köpa gamla hus. Jag köpte ett hus från 1963 där källaren hade mer svart mögel än färg på väggarna. Dränering, taket såg hemskt ut. Ett gammalt eternittak men det var tätt. Tapeter, golv samt innertak var ingen vacker syn. Garageportar som mössen sprang in genom som de ville. Fönster där glasen hade börjat att flytta sig då karmarna var helt uppruttna. Trädgården liknade en djungel, dåligt skött i 20 år. MEN, vi såg förbi dessa problem och tittade på stommen och vilka möjligheter som fanns. Rött tegelhus med vind som man kan inreda. Även detta hus med friskrivningsklausul.
Glad för dig att ni valde att göra samma sak, att se förbi vissa saker och se framåt. Visst vi har lagt mycket arbete, tid och pengar på vårt hus MEN vi har fått det som vi vill och till en summa som ligger långt under ett "färdigt" hus på marknaden. Kan konstatera att man byggde "riktiga" hus förr i tiden.
 
  • Gilla
_coffe_
  • Laddar…
Long time ago..
Uppföljningar gillar man väl?

Omgående började vi renovera ovanvåningen. Sovutrymmena skulle fixas till. Efter det flyttade vi in och började på badrummet. Gillestugan fick sig en renovering, köket har bytts ut, altanen har byggts upp, garaget genomgår en makeover, omdränering är gjord, värmesystemet är utbytt, tvättstugan är tillfixad, hallen har gjorts vid.. Jösses vad saker. Några bilder finns inte här för tillfället, men vi trivs för det mesta (ibland undrar man hur dum man kan vara som flyttar från ett färdigrenoverat hus :) )
 
  • Gilla
Saintus och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.