Bestrid fakturan bara ni behöver inte oroa er för någonting betala inte något, ni anser ju att arbetet inte är rätt utfört. Anlita en besiktningsman bestäm datum och skicka det till firman de får själva bestämma om de vill deltaga på besiktningen. Inspelningar och annat dravel strunta i det det är besiktningsprotokollet som gäller.
Det där med tingsrätten behövs inga advokater till möjligen besiktningsmannen.
 
Mikael_L
Precis som cecar33 skriver behöver ni knappast vara orolig inför några ev förhandlingar i tingsrätten över fakturan som är ställd mot er.
Ett ordentligt besiktningsprotokoll ger er en komfortabel sits.
Jag tvivlar på att firman ens ids och vågar driva det vidare, jag skulle tro att det blir ett högt tonläge ett tag, för att sen lägga sig.
Men er eventuella egen räkning mot firman är däremot lite småjobbig att driva. Inte så väldigt jobbigt kanske, men tillräckligt för att ta på krafterna för vanliga människor.
 
Hej Taket är nu lagt. En annan firma, välrenomerad, förbarmade sig och tog över. De lyckades vrida det hela rätt och det är bara kvar lite plåtarbete. Den första firman betalade vi oss från på en nivå som var för hög men som vi kunde stå ut med. Det har varit en pärs, som vi nog aldrig glömmer. Om någon vill veta vilket företag som man inte skall anlita, så är det bara att skicka ett mail. Vi önskar en god sommar Axelman
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.