Som flera redan sagt så måste det vara mörkare i rummet man inte skall kunna se in i. Tror knappast att det ändå skulle kännas så bra att vara inne på toa och göra det man gör där, med en stor glasvägg in till i ett annat rum. Oavsett om det skulle vara omöjligt att se in på toa, för dem som befann sig utanför.
 
cem77 skrev:
[länk]

Spyglass vore ju häftigt men som tidigare påpekats så fungerar det inte om inte det är 10 ggr ljusare i rummet utanför toaletten.
:(
Tack.
 
Finns ju lösningar för detta med,

toilet1.jpg

toilet2.jpg

Edit: Hmm, får fixa bilderna en annan väg ....
 
Sådär, nu borde bilderna vara med

ImageUploadedByTapatalk HD1342612779.306336.jpg

ImageUploadedByTapatalk HD1342612797.557073.jpg
 
Det här blir dyrt, men du skulle kunna bygga ihop en lösning av spyglass och ett elektriskt styrt priva-lite-glas och sensorstyrning. Sätt sensorer för ljusstyrka både inne och utanför toan. Om sensorerna känner av att det är betydligt ljusare utanför toan så görs prive-lite-glaset genomskinligt och man kan titta ut från toan. Om det är för liten skillnad i ljusstyrka och att toadörren är låst så görs glaset ogenomskinligt.

En annan lösning som vore läcker vore att ha en dörr + vägg helt i priva-live plus elektriskt lås på dörren. När dörren låses görs glaset ogenomskinligt.

Har ingen aning om vad ett glas som priva-lite kostar men på grand designs så sa de att det kostade 10 ggr så mycket som vanligt glas.
 
Hm. Vi har en toalett ut mot en gata där många många passerar. Vi bytte direkt ut standardglas mot ett frostat. Fungerar utmärkt-. Helt ok ljus och ingen insyn alls.

Har även solfilm på andra fönster men det är definitivt inget för en toalett.
 
Har du gått ut och kollat när det är mörkt ute och nån är inne på muggen med ljuset på?
 
cecar33 skrev:
man såg direkt vem av dem som var där och duschade.
Spelar det någon roll? Poängen är väl att sudda ut detaljerna, inte dölja helt.
 
Alla är kanske inte bekväma med att grannarna ser vad som försigår i duschen, även om det inte syns detaljer.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.