Hej!

Då vi är volymhustillverkare så bygger vi våra hus inne i fabrik där det är varmt och torrt. Vi håller oss till ett standardkoncept som vi följer strikt där det alltså inte är fråga om många ändrigar i husen. Vi har heller inte en massa tillval utan har några få väl utvalda vilket gör att vi kan hålla priserna nere på inköp.

Som standard i husen har vi parkettgolv förrutom i våtutrymmena där vi har våtrumsmatta. Ingår gör även kyl, frys, spis, fläkt, toalett, handfat, duschblandare och tapeter. Detta står även beskrivet på vår hemsida bygga nytt hus, bygg hus, husförsäljare, hus bygga, att bygga hus | Smålandsvillan.

Gällande Mahjongs svar till Aggen så har vi en byggtid på plats på 15 arbetsdagar och både SmålandsVillan och Myresjöhus ingår i koncernen Prevesta.

Med vänlig hälsning

Ingela Bohrlund
Informationskontoret
SmålandsVillan AB
 
Fialottabus skev att de valt bort köket, går det att göra så, välja bort kök, badrum osv? Hittade inte den informationen på smålandsvillans hemsida. Antar att ni isåfall fick en prisreduktion??( på hur mycket..?)
 
hej!
eftersom vi köpte huset innan en del förändringar gjordes kan säkert Ingela svara mer exakt på detta, men för kökssnickerier, diskbänk, fläkt och kakel gjordes ett avdrag i storleksordningen 15 papp ca. Efteråt har vi hört att vi borde ha valt bort fläktventilationen också .. För badrummet valde vi bort våtrumsmatta och till golvvärmesförberedelse tror jag, vilket blev ett avdrag på några tusen. Allt detta och mer därtill står i tillvalslistan.
mvh Fialotta
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.