Gynteri
KnockOnWood skrev:
Jo då, ju galnare desto bättre :)

Men lite stringens är också bra.
Kamin har du ju så vad skall du ha biltemakrafset till?

Skål!
Jo, men det är ju en K-Rauta som skorstenfejarteknikern ogillar skarpt eftersom folk tydligen har för vana att elda sönder den. Kanske kommer han hit och konfiskerar anläggningen en vacker dag, å då är jag förbered med nödutrustning......

Ja, detsamma tamejfan!
 
Enk Projektet skrev:
Sätt en dimmer på halogen ytterlamporna så kommer du inte behöva byta så ofta.....
Ja,nu var det inte halogenlampor som var huvudproblemet utan LED-lampor :)
 
Gynteri
Lite feedback på projekt "radiator bakom K-Rautan". Sedan tror jag att jag hibernerar, åtminstone vad beträffar min närvaro på forumet. Det blir nog bäst så, för vad har jag här att göra (omgiven av.........)?

Nåväl till saken då. En alldeles förträfflig helg med väder som det anstår ett projekt av slikt slag. En tänkbar yield ser efter den gångna helgen ut att bli 30% off i jämförelse med konventionell trivseleldning. Anliggningstermopstaten visade sig inte helt oväntat vara obrukbar i sammanhanget. Av den anledningen satsar jag nu på att strypa cirkulationspumpen och montera backventil samt koppla in en rökgastermostat. Därmed blir hela bilevitten ett självspelande piano.

Därför gott folk, so long på en bra stund. Min profil kräver en betydligt högre takhöjd än detta forum kan erbjuda. Dessutom är det allom bekant att på Ahlsell sitter det ett gäng hantverkare, dumgloendes och tuggandes på gratiskorv som butiken bjuder på.
 
Mikael_L
För den som är smittad av lite spariver så finns här en tabell över vad olika saker i hushållet drar i energi.
http://www.aeservice.nu/elspar/happforb.htm

Givetvis svepande och generaliserande, men det ger nog ändå en hint över var man kan tänkas vilja lägga krutet, och vilka saker man kan anse sig ha råd med.
 
Om jag slutar snusa, supa och spontanhandla diverse olika onödiga ting så skulle jag kunna ha 35'c i januari utan att det skulle kosta mej en krona extra
 
Gynteri skrev:
...Sedan tror jag att jag hibernerar, åtminstone vad beträffar min närvaro på forumet...
Då hörs vi i vår då :)

God natt så länge!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.