Det är ju lätt att pruta med mäklarna, inga problem att få ned dem klart under 3% iaf.

Och jag tror att de i genomsnitt får ut mer än 3% mer för huset/lägenheten + att de sköter allt sidojobb (man får färdiga blanketter till deklarationen, uppsägning av elavtal osv osv)..iaf om det är en bra mäklare.

Sålde precis med mäklare och är klart nöjd med den hanteringen.
 

Men som privatperson kan du inte lägga in bostadsannonsen på Hemnet (www.hemnet.se)? Och då missar man massa potentiella köpare.
Att lägga in den på blocket är något för loosers, eller den som kan vänta länge tills det att rätt person läser annonsen.


Jag måste fråga är det någon som läser pappersannonserna i tidningen (DN/Metro)? Det går ju inte anndeles för mycket bläddrande, och man missar de annonser som inte sticker ut.

Mvh/Abbe_
 
Ang vem som ær lagfaren ægare får man veta genom att ringa till den aktuella inskrivningsmyndigheten vid Tingsrætten. Uppge fastighetsbeteckning eller gatunamn så får du muntligen reda på allt om lagfarna ægare, uttagna pantbrev, servitut, samt vad søljaren betalade før fastigheten den gång han/hon køpte den (om nu det skulle vara av intresse)

Tænk dock på att alla eventuella køpevillkor skall finnas med i køpekontraktet. Lycka till med førsæljningen!
Anna
 
Tack för svar, Byggarn!

Det låter väldigt klokt det du säger - är man ärlig känner sig köparen trygg. En win win sitaution!

Ett par kompisar var intresserade av en bostadsrätt, men hoppade av när budgivningen gick för högt. Så småningom ringde mäklaren och berättade att de andra tackat nej, men det sköttes på sånt sätt att de kände sig ..hm, lurade är ett för starkt ord, men iaf inte helt säkra. (Det slutade med att de köpte den och trivs jättebra nu.)

 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.